greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762933

Vaar langs het pittoreske Basseterre

Silversea
1 / 24
Exclusieve uitrusting
Vertrouwde sfeer
Luxe reizen

Bestemming

Caribbean

tripDuration

8 Nachten

Cruise schip

Silver Moon

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Fort Lauderdale ligt in de staat Florida en heeft ongeveer 186.000 inwoners. Vanwege de vele grachten staat Fort Lauderdale ook wel bekend als het Amerikaanse Venetië. De stad werd in de jaren '70 bekend door een invasie van studenten die hier hun springbreak gingen vieren. Door de jaren heen zijn deze studenten vervangen door cruisereizigers. Fort Lauderdale biedt prachtige stranden, musea, een grote rommelmarkt en 's werelds grootste drive-in theater, dat dertien schermen heeft.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

San Juan is met 418.140 inwoners de grootste stad van Puerto Rico en daarmee ook de hoofdstad. In San Juan ligt de belangrijkste zeehaven en daarmee is de stad het economisch- en toeristisch centrum van het land. De stad is zeer vooruitstrevend, een voorbeeld hiervan is de in 2005 aangelegde metrolijn. Het oude stadscentrum zal uw hart laten smelten door de prachtige, kleurrijke gebouwen. In het nieuwe gedeelte kunt u genieten van de heerlijke restaurantjes en de leuke winkels. Na de maaltijd kunt u heerlijk wandelen langs de kust en genieten van het oogverblindende uitzicht op zee.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Charlotte Amalie is gelegen aan de zuidkust van St. Thomas en is de hoofdstad van de Amerikaanse Maagdeneilanden. De stad wordt gekenmerkt door de Deense koloniale periode en beschikt over een aantal fantastische bezienswaardigheden. Beklim bijvoorbeeld de ’99 steps’ en de klim zal beloond worden met een adembenemend uitzicht over de baai. U kunt ook lekker shoppen bij een van de grote winkelgebieden. Op culinair gebied zijn er Amerikaanse en Afro-Caribische restaurants waar u van heerlijke regionale gerechten kunt smullen.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Gustavia is de hoofdstad van het Franse eiland St. Barthélemy. Het eiland wordt ook vaak St. Barth genoemd. Geografisch gezien behoort het eiland tot de Caraïbische Zee. Het eiland heeft veel natuur. Typerend voor het eiland is dat er tussen de groene landschappen huizen met rode daken. In Gustavia liggen verschillende belastingvrije winkels. Aangezien de stad tijdelijk van Zweden is geweest, zijn er nog vele kenmerken van de Zweedse cultuur te vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Basseterre is de hoofdstad van het eiland Saint Kitts en Nevis. Het ligt in het zuiden van het eiland. Het eiland staat bekend om drie ruige vulkaangroepen die zich in het midden van het eiland bevinden. De vulkaangroepen worden door diepe canyons gescheiden. Ook wordt het gekenmerkt door tropische, dichte bossen en suikerrietplantages. In de stad zijn enkele prachtige musea te vinden zoals het National Museum en indrukwekkende kerken en pleinen. Daarnaast kunt u genieten van prachtige stranden en zeeën waar u lekker kunt scubaduiken en snorkelen.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Fort de France is de hoofdstad van Martinique en de grootste stad van het eiland. Fort de France biedt talrijke bezienswaardigheden. Het beroemde museum Habitation Limbé en de bananenplantages vertellen veel over de geschiedenis van de stad en het eiland. Ook het monument van de keizerin Josefine, de vrouw van Napoleon, is indrukwekkend. Een typisch voorbeeld van Martinique is de markt, waarop vooral kruiden en fruit verhandeld worden. U kunt ook genieten van de mooiste tuin in het Caribisch gebied, de botanische tuin Balata.

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 17

U vaart op:

Silver Moon

Met de komst van de Silver Moon in de zomer van 2020 geniet u van een vertrouwde sfeer in een exclusieve omgeving. Laat u zich meenemen langs de adembenemende routes in oneindige luxe.

Bouwjaar:

2020

Munteenheid:

USD

Passagiers:

596

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 8 Nachten

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.