greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17654565

Vaar langs het sensationele Penang

Silversea
1 / 96
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Wereldreizen

Reisduur

150 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

In het noordoosten van het eiland vindt u de grootste stad van Hawaï, Hilo, wat vroeger de hoofdstad was van het Koninkrijk Hawaï. Door de ligging van de stad in het noordoosten, wat de nattere kant van het eiland is, beschikt het over verschillende natuurlijke creaties. Zo kunt u genieten van indrukwekkende watervallen en wonderbaarlijke parken. Ook vindt u in de stad nog wat elementen terug van het oude Hawaï, waarin de visserij en het verbouwen van gewassen centraal stonden. Geniet in Hilo van het ontspannen eilandleven in een fascinerende stad.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De stad beschikt over fantastische stranden waarop de palmbomen rijkelijk groeien en overal om u heen ziet u prachtige bergtoppen verborgen achter een lichte mist. Kortom Kahului biedt u een paradijselijk uitzicht. Geen wonder dus dat er in de stad verschillende fotografie excursies worden aangeboden. Een bezoek aan de botanische tuin, waar u van dichtbij over de plantenwereld kunt leren, is zeker de moeite waard. Verder is het gebied de ideale plek om te kajakken, tokkelen en motorrijden door de prachtige natuur.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Kauai is Hawaï's oudste eiland en heeft u veel te bieden. De berg Waialeale is door oerwoud bedekt en schuilt achter de wolken. Door de grote hoeveelheid neerslag dat in dit gebied valt, heeft het eiland een uitgebreide en afwisselende plantenwereld. Waardoor dit gebied uitermate geschikt is voor verschillende wandelwegen, waarop u ontspannen het eiland kunt verkennen en uw gedachten even kunt laten varen. Op het eiland vindt u de stad, waar het leven erg ontspannen is en genoten kan worden van de memorabele uitzichten.

Aankomst 08:00

Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:30

Nuku Hiva is een vulkaaneiland in de Grote Oceaan. Het hoort vanuit een geografishc oogpunt bij de Marquesaseilanden en politiek gezien bij Frans-Polynesië. Met een oppervlakte van 340 km² en 2.660 inwoners is Nuku Hiva de grootste stad van het eiland Marquesas.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:30

Rangiroa is een atol dat onderdeel is van Frans-Polynesië en is gelegen in de Stille Oceaan. Omdat het water hier zo helder is en de lagunes zeer ruim zijn, wordt het atol door de lokale bevolking ookwel "brede hemel" genoemd. Rangiroa is de tweede grootste atol in de wereld.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 150 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.