greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17799194

Vaar langs het waanzinnige St. John's

AIDA Cruises
1 / 34
Geniet van het prachtige 1001-nacht show
Heerlijke behandelingen in het wellnesscentrum
Proef het unieke AIDA bier van de brouwerij aan boord

Bestemming

trans-Atlantisch

Reisduur

27 Nachten

Cruise schip

AIDAsol

Start poort

Hamburg

Eindpoort

La Romana

Route

Vertrek 18:00

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Portland is gelegen in de Amerikaanse staat Maine en is vooral bekend om zijn oude haven en de vuurtoren Portland Head Light. Vooral kunstliefhebbers zijn hier op de juiste plek. In het Museum of Art zijn talrijke kunstwerken van het impressionisme tot en met het heden tentoongesteld. Portland is een geliefde stad onder reizigers. Dit komt omdat Portland een zeer aangename stad is met een gezellig centrum en een historische haven. Maar de stad kent vooral veel roem omdat de wereldberoemde schrijver Stephen King hier geboren is.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:30

In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Santa Cruz de La Palma is de hoofstad van het eiland La Palma. Het eiland wordt ook wel het "Isla Bonita" genoemd (het mooie eiland). Op La Palma vindt u een rijke vegetatie als gevolg van de vele passaatwinden. Het eiland is perfect voor wandelaars. Voor alle niveaus zijn er geschikte wandelpaden te vinden. In een van de vele cafés kunt u de Canarische keuken uitproberen. De haven was in de 16e eeuw de derde grootste haven van Europa en veel historie hiervan is terug te vinden in het stadscentrum.

Aankomst 08:30

Vertrek 18:30

Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 18

U vaart op:

AIDAsol

De AIDA Sol is sinds 2011 het achtste lid van de AIDA vloot en breng u naar de mooiste plekken van de wereld. Welzijn is een topprioriteit hier. Een enorm leuke omgeving en een ruim buitensport dek wacht op u.

Bouwjaar:

2011

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2260
Leer meer over AIDAsol

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 27 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Vaar langs het waanzinnige St. John's