greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17743060

Vaar met de AIDAstella naar Palma de Mallorca

AIDA Cruises
1 / 29
Scandinavische wellnessoase
Uitgebreide sporten: balsporten, golfduikkooi, gym
8 restaurants aan boord: van Spaanse lekkernijen tot steaks en sushi

Bestemming

Zuidelijk Afrika

Reisduur

45 Nachten

Cruise schip

AIDAstella

Route

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 07:30

Vertrek 17:30

Port Klang is een stad in Maleisië met 42.000 inwoners en heeft de belangrijkste toegangspoort over zee naar Maleisië. De zeehaven bestaat sinds 1901 en is sindsdien de grootste van het land.

Aankomst 09:00

Vertrek 17:00

Langgerekte witte stranden, groene bossige gebergten en een helderblauwe zee sieren het schitterende Langkawi westelijk gelegen van Maleisië. Dit paradijselijke landschap kunt u bewonderen vanaf de Langkawi Sky Bridge. Deze brug bevindt zich zo’n 700 meter boven zee, is wel 125 meter lang en biedt u een adembenemend uitzicht. ‘Art in Paradise’ is een indrukwekkend museum waar u prachtige tentoonstellingen kunt bezichtigen. Verder zijn er diverse watervallen te vinden in de omgeving waar u heerlijk naartoe kunt wandelen.

Aankomst 11:00

Vertrek 20:00

Hambantota is de hoofdstad van het gelijknamige district in de zuidelijke provincie van Sri Lanka en is bekend om zijn grote internationale haven, die opnieuw werd ontworpen en volledig herbouwd na de tsunami van 2004.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Malé is de hoofdstad van de Malediven en ligt op het gelijknamige eiland in de Indische Oceaan. Door de snelle toename van de bevolking moest het eiland kunstmatig verlengd worden. De stad Malé bezit talloze bezienswaardigheden, zoals het Muliaage Paleis en de Grand Friday Moskee. Ook het fascinerende Tsunami Monument aan de zuidwestkust van het eiland moet u een keer gezien hebben. De bazaar en de haven zijn ook erg interessant om te bezichtigen en hier kunt u heerlijk genieten van het warme en zonnige weer.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Mahé is een heerlijke cruisebestemming met veel zon, zee en strand. Behalve lekker vertoeven aan dit witte strand heeft Mahé nog veel andere activiteiten te bieden. Neem een kijkje bij de gezellige markt in Victoria en geniet van lokale specialiteiten en verse producten. Ontdekt u liever de cultuur van het eiland, bezoek dan de Hindu Tempel of de grote kathedraal. Ook de Mission Lodge Lookout is erg leuk om te bezoeken. Dit uitkijkpunt biedt u adembenemend uitzicht over het eiland en zee.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 13

U vaart op:

AIDAstella

Kom aan boord van het jongste lid van de AIDA vloot. Beleef een onvergetelijke vakantie in een bijzondere sfeer met een afwisselingsrijk entertainmentprogramma en vele culinaire hoogtepunten op de AIDAstella.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2194
Leer meer over AIDAstella

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 45 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Vaar met de AIDAstella naar Palma de Mallorca