greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17736921

Vaar met de AIDAstella naar Yokohama (Tokio)

AIDA Cruises
1 / 24
Scandinavische wellnessoase
Uitgebreide sporten: balsporten, golfduikkooi, gym
8 restaurants aan boord: van Spaanse lekkernijen tot steaks en sushi

Bestemming

Azië

Reisduur

16 Nachten

Cruise schip

AIDAstella

Start poort

Shanghai, China

Route

Shanghai is de grootste stad van China en heeft meer dan 24 miljoen inwoners. De stad ligt aan de westkust van China en belooft een echt spektakel te zijn. ‘The Bund’ is een echte trekpleister. Deze promenade biedt uitzicht op de waanzinnige skyline van Shanghai en wordt gesierd door gebouwen van verschillende architecturale stijlen. Voor kunstliefhebbers is het Shanghai Museum een geweldige attractie om de schitterende traditionele Chinese kunst te bewonderen. In de wijk Zhujiajio kunt u een heerlijke wandeling maken langs de typische kanalen, bruggetjes en schitterende Chinese architectuur.

Aankomst 07:00

Incheon is een haven- en industriestad aan de noordwest kust van Zuid-Korea. Het ligt in de provincie Gyeonggi-do, maar is sinds 1 juli 1981 een zelfstandige eenheid. Incheon ligt 28 kilometer ten westen van de hoofdstad Seoul. Met ongeveer 2,7 miljoen inwoners is de stad op Seoul en Busan na, de grootste stad van Zuid-Korea.

Aankomst 10:30

Vertrek 20:30

Jeju is het grootste eiland van Zuid-Koreaanse en telt ongeveer 605.000 inwoners. Het subtropische klimaat trekt veel nationale en internationale bezoekers. Het landschap bestaat uit schitterende bergen en fascinerende vulkanen. In het noorden van het eiland ligt de gelijknamige stad, waar u uw ogen uit zult kijken. Indrukwekkende grotten, parken en stranden sieren de stad. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Manjanggul grot. Dit is een lavagrot en waar u zelf doorheen kunt lopen en aan de hand van informatieborden kunt leren over de totstandkoming van de grot.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

In Hiroshima bevinden zich vanwege de Tweede Wereldoorlog een aantal monumenten en gedenktekens zoals het Peace Park, de Peace Tower, en een vredes museum. Het originele kasteel van Hiroshima (genoemd Carp Castle), werd in 1945 vernietigd door de atoombom. Het werd echter herbouwd in de jaren '50 en is vandaag de dag een museum over de geschiedenis van Hiroshima voor de Tweede Wereldoorlog.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

Aburatsu, Japan

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het zuiden van Japan ligt de stad Kagoshima, ook wel het Hawaï van Japan genoemd. Kagoshima is een van de weinige plaatsen waarbij je heel makkelijk dichtbij (actieve) vulkanen kunt komen, dus grijp uw kans! Bezoek daarnaast indrukwekkende plekken van Japan’s Meiji Industriële Revolutie die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Kom tot rust tijdens een bezoek aan een van de vele heetwaterbronnen die verspreid zijn over de stad.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Kōchi is een stad, maar is tegelijkertijd ook een havenstad en de hoofdstad van de prefectuur Kochi op Shikoku. Kōchi ligt aan de uitmonding van de rivier Kagami in de Stille Oceaan in de baai van Urado. Als bezienswaardigheid biedt de stadde gelijknamige kasteel Kōchi, dat nog origineel bewaard is gebleven uit de oorlog.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:58

Op het Japanse eiland Honshu is de stad Kobe gelegen. De nabijgelegen Rokko bergen zijn ideaal om te wandelen. Er zijn musea over verschillende onderwerpen, een scala aan Aziatische tempels en parken waar u uw vrije tijd kunt doorbrengen. Ook zijn er vele tuinen te bezichtigen met de mooiste flora en fauna. Op de Kobe Tower, die nabij de haven is gelegen, heeft u vanaf een 90-meter hoge platform een prachtig uitzicht over de stad, de zee en de hele omgeving.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de geboekte hutcategorie
  • Kids Club
  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Gebruik van sport-en wellnessfaciliteiten
  • Inclusief dranken tijdens de hoofdmaaltijden (huiswijn, bier, softdrinks)
  • Volpension inclusief
  • Bezoek aan de shows en evenementen
  • Fooien

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 13

U vaart op:

AIDAstella

Kom aan boord van het jongste lid van de AIDA vloot. Beleef een onvergetelijke vakantie in een bijzondere sfeer met een afwisselingsrijk entertainmentprogramma en vele culinaire hoogtepunten op de AIDAstella.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2194
Leer meer over AIDAstella

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor AIDA Cruises.

Vaar met de AIDAstella naar Yokohama (Tokio)