greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762007

Vaar met de Norwegian Sky naar Seoel

Norwegian Cruise Line
1 / 27
Premium All Inclusive
Ga van de grootste kokerglijbaan die op zee te vinden is
Geniet van kleurrijke shows in het Stardust Theater

Bestemming

Oost-Azië

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Norwegian Sky

Start poort

Tokio, Japan

Route

Vertrek 19:00

Tokio is een indrukwekkende wereldstad met talloze bezienswaardigheden en activiteiten om u tijdens uw verblijf te vermaken. Prachtige winkelcentra, museums, parken en tempels; in Tokio is er voor ieder wat wils. Vanuit de Tokyo Skytree heeft u het mooiste uitzicht over de stad. Deze televisietoren is met zijn grootte van 338 meter het hoogste bouwwerk in Japan. Als u de cultuur wilt leren kennen is het Tokyo National Museum een echte aanrader.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Een cruise naar Shimizu zal gegarandeerd een onvergetelijke herinnering bij u achterlaten. Shimizu is een van de drie mooiste havens van Japan, wat vooral komt door het schitterende landschap rondom de haven. Op de achtergrond zult u uitzicht hebben op de grootste berg van Japan, de Fuji, en een indrukwekkend dennenbos, Miho no Matsubara. In Shimizu kunt u genieten van de fascinerende Aziatische cultuur, wat zich niet alleen uit in de bevolking, maar ook de bouwwerken, monumenten en boetieks.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Nagoya is een grote stad, havenstad en bestuurszetel van de Japanse prefectuur Aichi op het eiland in de Grote Oceaan. Met 2,3 inwoners is Nagoya op Tokio, Yokohama en Osaka na, het op drie na grootste Japanse industriecentrum. Bovendien is de stad door de honkbalclub Chūnichi Dragons en de voetbalvereniging Nagoya Grampus Eight een zeer bekende stad.

Aankomst 08:00

Osaka is de op twee na grootste stad in Japan en heeft ongeveer 2,7 miljoen inwoners. Een deelname aan een traditionele theeceremonie is zeker aan te raden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Naha (Okinawa), Japan

Aankomst 07:00

Vertrek 17:30

De Naze haven is te vinden in het noordwestelijke gedeelte van het Oshima-eiland.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Aan de westkust van Japan bevindt zich Nagasaki, een waanzinnige havenstad met meer dan 400.000 inwoners. Prachtige Japanse architectuur, pittoreske straatjes en fascinerende parken sieren de stad. In Nagasaki Peace Park vindt u iconische beeldhouwwerken en fonteinen waar u op een zonnige dag lekker kunt vertoeven. Heel interessant is het Nagasaki Atomic Bomb Museum, waar u kunt leren over de atoom aanvallen en het effect ervan. De verscheidene winkelcentra bieden u de mogelijkheid om te shoppen, maar ook kunt u er voor kiezen om de schattige typisch Japanse boetiekjes te bezoeken.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Yeosu is een stad in de provincie Jeollanam-do, Zuid-Korea, waarvan het gebied verdeeld is over een schiereiland en 317 kleinere en grotere eilanden. Samen met de in Jeollanam-do gelegen steden Suncheon en Gwangyang en het in Gyeongsangnam-do gelegen districht Hadong, behoort de stad Yeosu tot de Gwangyang Bay Free Economic Zone. Yeosu was verder gastheer van de World Expo in 2012.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Jeju is het grootste eiland van Zuid-Koreaanse en telt ongeveer 605.000 inwoners. Het subtropische klimaat trekt veel nationale en internationale bezoekers. Het landschap bestaat uit schitterende bergen en fascinerende vulkanen. In het noorden van het eiland ligt de gelijknamige stad, waar u uw ogen uit zult kijken. Indrukwekkende grotten, parken en stranden sieren de stad. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Manjanggul grot. Dit is een lavagrot en waar u zelf doorheen kunt lopen en aan de hand van informatieborden kunt leren over de totstandkoming van de grot.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Tokio, Japan naar Seoel, Zuid-Korea met de Norwegian Sky
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 17

U vaart op:

Norwegian Sky

De Norwegian Sky heeft voor ieder wat wils. Ontdek culinaire hoogtepunten in een van de tien restaurants aan boord, drink een heerlijk drankje in de open bar, laat u verwennen in de spa of beproef uw geluk in het casino.

Gerenoveerd in:

2019

Passagiers:

2004
Leer meer over Norwegian Sky

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.