Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Alaska Van Vancouver met de Westerdam

27 nachten, 14 havens met deWesterdamHolland America Line#17667378
Inbegrepen:
  • volpension
  • Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
  • Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
  • Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'
Map Marker
Wachten
  • Holland America Line
  • Westerdam
  • Verenigde Staten
  • Vancouver
  • Seattle, Verenigde Staten
  • 27 nachten
  • 01-09-2025
  • 17667378
    • volpension
Route & kaart
Uitverkocht

Dag

haven

info

1Vancouver, CanadaInscheping16:00
vertrek 16:00
Vancouver bevindt zich aan de westkust van Canada. Het stadsbeeld wordt gevormd door de vele moderne gebouwen. De metropool ligt tussen de zee en bergen in en biedt u daarmee een geweldig schouwspel. Meerdere musea en galeries wachten ook op uw bezoek. Vancouver is vanwege de goede verbinding per boot en trein gegroeid tot een van de meest welvarende steden van Noord-Amerika. Ook is de filmindustrie hier aanwezig. Vancouver ligt aan de kust en daarom kan hier ook van de zee genoten worden vanaf English Bay.
2op zee
3Sitka, Alaska12:0019:00
aankomst 12:00vertrek 19:00
Sitka City is een stad en gemeente aan de westkust van het Baranofeiland in de Amerikaanse staat Alaska. Qua oppervlakte is het de grootste stad in de Verenigde Staten. In de stad lopen bossen tot het water, waardoor de uitzichten zelfs nog mooier worden. Sitka wordt ook wel een het mooiste kustplaatsje van Alaska genoemd, vanwege de ongekende combinatie van flora, fauna en cultuur. Daarnaast heeft de stad een rijke cultuur die u hier kunt ontdekken. De bewoners zijn altijd erg vriendelijk en laten u al snel thuisvoelen.
4Hubbard-Gletsjer, Alaska11:0015:00
aankomst 11:00vertrek 15:00
Hubbard-Gletsjer, Alaska
Hubbard-Gletsjer is de langste gletsjer in de wateren van Alaska en is vernoemd naar Gardiner Hubbard, de oprichter van National Geographic. Hubbard-Gletsjer is een actieve gletsjer die bestaat uit twee grote pieken en groeit nog steeds. Op een gegeven moment groeide de pieken te hard dat ze nabijgelegen Yakutat bedreigde en de ingang van de Russel fjord blokkeerde. Sindsdien breken ze grote brokken van de gletsjer op een regelmatige basis, ook wel afkalven genoemd.
5op zee
6Anchorage, Alaska07:0018:00
aankomst 07:00vertrek 18:00
Anchorage biedt de comfort van een grote Amerikaanse stad, maar ligt slechts 30 minuten rijden van de wildernis van Alaska. De stad is in 1914 opgericht als een werkkamp voor de Alaska Railroad, maar werd in 1964 verwoest door een aardbeving. De stad herstelde zich al snel en werd de hoofdbasis van de Prudhoe Bay olie industrie. Vandaag de dag woont de helft van alle inwoners in Alaska in of rondom de stad en fungeert de stad als de economische en politieke hart van Alaska.
7College Fjord, Alaska16:0021:00
aankomst 16:00vertrek 21:00
Het College Fjord is gelegen in het noordelijke gebied van Prince William Sound in Alaska. Deze fjord die in 1899 werd ontdekt, omvat veel verschillende soorten gletsjers. College Fjord bevat vijf grote gletsjers en tientallen kleinere gletsjers.
8Valdez, Alaska07:0015:00
aankomst 07:00vertrek 15:00
Valdez is een stad in de staat Alaska. Het beschikt over de belangrijkste ijsvrije haven van Alaska. De 4.000 inwoners tellende stad Valdez is door sneeuwbedekte bergen omgeven.
9Kodiak, Alaska09:0018:00
aankomst 09:00vertrek 18:00
Kodiak is een van de mooiste steden in de 'outback' van Alaska. De stad is groot genoeg dat het over vele faciliteiten beschikt, maar klein genoeg dat het nog gastvrij en vriendelijk is. De lokale bevolking is een sympathieke groep die veel passie hebben voor hun stad en dit graag met de bezoekers delen. Kodiak is een van de grootste vishavens in Alaska en beschikt over vele visboten en een grote visfabriek. Voor bezoekers is er genoeg te doen in Kodiak, zo kunt u diverse musea's bezoeken of een rondje lopen in het historische park.
10op zee
11Dutch Harbor, Alaska08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Het havengebied van de stad Unalaska op het Aleuten eiland wordt Dutch Harbor genoemd. De stad heeft de belangrijkste vissershaven van het land. Zeker een bezoek waard is de Russisch-Orthodoxe kathedraal van de Holy Ascension of Christus uit het jaar 1896. Ook het Aleoetisch WWII Centrum, de Ounalashka Corporation Office en het museum van de Aleoeten zijn een bezoek waard. Hier worden de gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog in Unalaska beschreven.
12op zee
13op zee
14op zee
15op zee
16op zee
17Nawiliwili, Hawaï08:0018:00
aankomst 08:00vertrek 18:00
Kauai is Hawaï's oudste eiland en heeft u veel te bieden. De berg Waialeale is door oerwoud bedekt en schuilt achter de wolken. Door de grote hoeveelheid neerslag dat in dit gebied valt, heeft het eiland een uitgebreide en afwisselende plantenwereld. Waardoor dit gebied uitermate geschikt is voor verschillende wandelwegen, waarop u ontspannen het eiland kunt verkennen en uw gedachten even kunt laten varen. Op het eiland vindt u de stad, waar het leven erg ontspannen is en genoten kan worden van de memorabele uitzichten.
18Honolulu, HawaïOvernachting07:00
aankomst 07:00
Honolulu, Hawaï
Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.
19Honolulu, Hawaï20:00
vertrek 20:00
Honolulu, Hawaï
Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.
20Kailua-Kona, Hawaï08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
Kailua-Kona, Hawaï
Het stadje Kailua-Kona ligt aan de westkust van het grootste eiland van de Hawaïaanse archipel. Vanuit de haven kunt u Hualalai, één van de drie actieve vulkanen van Hawaï zien. Kailua-Kona staat bekend om de jaarlijkse editie van de bekendste triatlon ter wereld, de Ironman Hawaï. Daarnaast kunt u hier van de beroemde Kona koffie genieten. Kailua-Kona biedt genoeg bezienswaardigheden en activiteiten om uw cruise naar Hawaï onvergetelijk te maken. Geniet van een romantische picknick of diner op het strand en sluit de dag af met de typische Hula-dans.
21Mount Kilauea, Hawaï
Mount Kilauea, Hawaï
Hawaï staat onder andere bekend om de vele vulkanen die op de eilanden te vinden zijn. Mount Kilauea is zo'n vulkaan en is ook meteen één van de meest actieve vulkanen in de wereld. U kunt getuige zijn van een prachtig spektakel, wanneer de roodgloeiende lava dampen in de Stille Oceaan terecht komen. De vulkaan is omgeven door hoge rotsen waarvan de oudste een leeftijd van ongeveer 23,000 jaar hanteren. De vulkaan kunt u vinden op Big Island in het welbekende Hawaï Volcanoes National Park.
21Hilo, Hawaï08:0017:00
aankomst 08:00vertrek 17:00
In het noordoosten van het eiland vindt u de grootste stad van Hawaï, Hilo, wat vroeger de hoofdstad was van het Koninkrijk Hawaï. Door de ligging van de stad in het noordoosten, wat de nattere kant van het eiland is, beschikt het over verschillende natuurlijke creaties. Zo kunt u genieten van indrukwekkende watervallen en wonderbaarlijke parken. Ook vindt u in de stad nog wat elementen terug van het oude Hawaï, waarin de visserij en het verbouwen van gewassen centraal stonden. Geniet in Hilo van het ontspannen eilandleven in een fascinerende stad.
22op zee
23op zee
24op zee
25op zee
26op zee
27op zee
28Seattle, Verenigde StatenOntscheping07:00
aankomst 07:00
Seattle, Verenigde Staten
Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.
Holland America Line# 17667378

Alaska Van Vancouver met de Westerdam

27 nachten, 14 havens met de Westerdam
Special
HAL's HAVE IT ALL - Premium pakket met 5 extra's!

Upgrade nu naar het Have It All Premium Cruisepakket van Holland America Line voor slechts 65 EUR per persoon per dag.


Inbegrepen in dit cruisepakket zijn: 

  • Drankpakket (Signature Beverage Package) voor 1e en 2e gast in de hut
  • Internetpakket (Surf Pakket) voor 1e en 2e gast in de hut
  • Excursietegoed voor 1e en 2e gast in de hut ($100-$300 p.p., afhankelijk van de lengte van de cruise)
  • Één of meerdere diners in een specialiteitenrestaurant voor 1e en 2e gast in de hut (afhankelijk van de lengte van de cruise)
  • Crew Appreciation (fooien) 1e en 2e gast in de hut

Als je vragen hebt of meer details wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze cruise-experts.


Voorwaarden zijn van toepassing. Vraag uw cruise consultant of uw afvaart binnen de actie valt. De rederij behoudt zich het recht voor de actie elk moment in te trekken.

Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant
De volgende diensten zijn niet bij de prijs inbegrepen:
  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    Schip klantbeoordelingen
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Vancouver, Canada
    Inscheping
    2
    op zee
    3
    Sitka, Alaska
    4
    Hubbard-Gletsjer, Alaska
    5
    op zee
    6
    Anchorage, Alaska
    7
    College Fjord, Alaska
    8
    Valdez, Alaska
    9
    Kodiak, Alaska
    10
    op zee
    11
    Dutch Harbor, Alaska
    12
    op zee
    13
    op zee
    14
    op zee
    15
    op zee
    16
    op zee
    17
    Nawiliwili, Hawaï
    18
    Honolulu, Hawaï
    Overnachting
    19
    Honolulu, Hawaï
    20
    Kailua-Kona, Hawaï
    21
    Mount Kilauea, Hawaï
    21
    Hilo, Hawaï
    22
    op zee
    23
    op zee
    24
    op zee
    25
    op zee
    26
    op zee
    27
    op zee
    28
    Seattle, Verenigde Staten
    Ontscheping