greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586064

Vaar met het MS EUROPA 2 naar Panama Stad

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 37
Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
Proef verschillende gerechten van de internationale keuken

Bestemming

Noord-Amerika

Reisduur

15 Nachten

Cruise schip

MS EUROPA 2

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Start poort

Los Angeles

Eindpoort

Panama City

Route

Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.

San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.

Ensenada is de perfecte introductie voor Mexico. Het is een perfecte plek om te ontspannen, maar er zijn ook genoeg verschillende activiteiten die hier kunt doen. Zo kunt u surfen, kayakken, paardrijden en mountainbiken. Daarnaast heeft Ensenada ook een spectaculair nachtleven die u zeker moet ontdekken als u de tijd heeft. Ook natuurliefhebbers kunnen zich goed vermaken in Ensenada. U heeft een prachtig uitzicht op grijze walvissen vanaf de kust. Ensenada zal u gegarandeerd betoveren!

Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.

Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.

Acapulco is een intieme plek met torenhoge kliffen en fascinerende baaien die omringd zijn door zandstranden en groene heuvels. In de regio heerst het hele jaar door een tropisch warm klimaat. Acapulco is bekend als vakantiebestemming van veel beroemdheden. John F Kennedy en zijn vrouw Jacqueline zijn naar Acapulco afgereisd voor hun huwelijksreis en de stad is vereeuwigd in het televisieprogramma 'the Love Boat'. De stad heeft veel sfeer en charme, maar als u even de drukte wilt ontwijken kunt u naar de afgelegen stranden zoals Pie de la Cuesta.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

MS EUROPA 2

Een exclusief gevoel, genieten, culinaire hoogtepunten, luxueuze en informele ambiance en entertainment op het hoogste niveau, dat kunt u verwachten op een cruise met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de MS Europa 2.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

516
Leer meer over MS EUROPA 2

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 15 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

Vaar met het MS EUROPA 2 naar Panama Stad