greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762960

Verenigd Koninkrijk vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Silver Dawn

Silversea
1 / 34
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De havenstad Skagen is de meest noordelijke stad van Denemarken en biedt met zijn schilderachtige landschap, het typische stadsbeeld van de gele huizen met rode pannendaken en de tweede grootste vuurtoren in Denemarken. Daarnaast is de stad bekend geworden door de Skagen horloges.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Men noemt de Schotse stad Aberdeen ook wel de "glinsterende stad" of "Silver City", omdat veel gebouwen gebouwd zijn uit graniet en daarom glinsteren bij weerkaatsing met het zonlicht. Aberdeen wordt daarnaast ook gezien als oliehoofdstad van Europa.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:30

Leith is een stadsdeel dat behoort tot Edingburgh. Het bezit een belangrijke doorvoerhaven voor goederen.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

De geschiedenis van Newcastle begint al in de tijd van de Romeinse verovering van Britannië. Op de huidige plaats van de stad was een Romeinse vesting. Newcastle staat bekend om haar kolenproductie. Bezienswaardigheden zijn de Sint-Nicolaaskathedraal en het kasteel van Newcastle.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Aan de zuidkust van Engeland ligt de havenstad Portsmouth. In Portsmouth vindt u talrijke musea, die veel laten zien over D-day, onderzeeërs en veel meer.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Verenigd Koninkrijk vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Silver Dawn