greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16719807

Verenigd Koninkrijk vanaf Lissabon, Portugal met de Silver Dawn

Silversea
1 / 30
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 17:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 09:00

Vertrek 23:00

In Bilbao vindt u zowel het bruisende leven van een stad, als ook vele culturele bezienswaardigheden. Een van de attracties van de stad is onder andere het Guggenheim Museum. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Congres, het muziekpaleis Euskalduna en talrijke architectonische meesterwerken van de architecten Arata Isozaki en Cesar Pelli. Ver weg van de drukte kunt u genieten van de bossen, bergen, en prachtige stranden.

Aankomst 17:15

Bordeaux is niet alleen bekend om de gelijknamige wijn. Bordeaux wordt gekenmerkt door zijn paleisachtige architectuur en de laat barokke inrichting van de pleinen en straten. Afhankelijk van uw interesses lokken religieuze gebouwen, openbare gebouwen en vele musea u naar de stad. Naast culturele hoogtepunten heeft Bordeaux, dankzij de nabijheid van de zee en de prachtige wijngaarden, ook veel culinaire hoogstandjes te bieden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Saint-Malo is een havenstad in het noorden van Bretagne in Frankrijk. Jaarlijks zijn er veel toeristen te vinden in Saint-Malo, dit komt doordat de stad een mooie ligging aan het kustgebied heeft. Vroeger was de stad ook berucht als een belangrijke piratenstad in Frankrijk. De piraten werden destijds beschouwd als beschermers van de Franse koning.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.

De haven van Southampton staat vooral bekend om de Titanic die hier haar reis in 1912 begon. Tegenwoordig is de stad een veelgebruikte aanmeerhaven voor vele cruiseschepen. In deze stad kunt u veel oude gebouwen uit de lange geschiedenis van Southampton ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het middeleeuwse Merchant's House, een in het jaar 1290 gebouwd koopmanshuis, waar u vandaag de dag veel kunt leren over hoe een koopmansfamilie vroeger leefde. Diverse musea vertellen de geschiedenis van de stad. In het Maritiem Museum kunt u een tentoonstelling over de Titanic bekijken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Verenigd Koninkrijk vanaf Lissabon, Portugal met de Silver Dawn