greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17719146

Verenigd Koninkrijk vanaf Londen/Dover, Groot-Brittannië met de Carnival Legend

Carnival Cruise Line
1 / 31
Meerderheid van de hutten bieden uitzicht op zee
Geniet in de bistro van uw diner met uitzicht op zee
Modern en zeer uitgebreid fitnesscentrum

Bestemming

Noord-Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Carnival Legend

Route

Vertrek 17:00

Londen, de hoofdstad van Groot-Brittannië, biedt u vele bekende bezienswaardigheden die u zeker een keer gezien moet hebben. De Big Ben, Tower Bridge, het Buckingham Palace en St. Paul's Cathedral zijn daar een paar voorbeelden van. Maar de stad Londen heeft nog veel meer te bieden. Naast de fascinerende historische architectuur, staat Londen ook bekend als mode- en shopping metropool. Vanuit de hele wereld komt de High Society hier bij elkaar om de nieuwste mode- en lifestyle trends te bewonderen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Stornoway heeft ongeveer 8000 inwoners en is de grootste stad op het eiland Lewis. Het behoort tot de Buiten-Hebriden van de eilandengroep Hebriden, die voor de westkust van Schotland liggen.

Aankomst 09:00

Vertrek 23:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De berg in het vissersdorp Grundarfjördur op het schiereiland Snaefellsnes is één van de meest bekende bergen van IJsland, al dan niet de wereld. Deze Kirkjufell is niet voor niets het decor geweest van verschillende films. Door de indrukwekkende vorm en de schoonheid van de waterval op de voorgrond, maakt u hier al snel de perfecte vakantiefoto.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Akureyri is een havenstad in het noordelijke deel van IJsland en bevindt zich in een groot fjord. De Noordpool ligt niet ver van dit idyllische stadje. Er zijn talrijke bezienswaardigheden zoals musea en een botanische tuin. Regelmatig kunt u het prachtige noorderlicht zien. Dit zal uw IJsland cruise onvergetelijk maken. Eyjafjördur Fjord is een van de beste skigebieden in IJsland.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Seydisfjørdur is een klein stadje in de oostfjorden van IJsland waar u overrompeld wordt door het ruisende water van de watervallen. Het stadje met nog geen 700 inwoners wordt gezien als het meest pittoreske stadje van IJsland. Nergens in IJsland zijn de oude houten gebouwen zo goed onderhouden als hier. Het middelpunt van de stad is toch wel het oude kerkje dat, dankzij de kleur, ook wel het blauwe kerkje genoemd wordt.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • IJsthee, water, thee, koffie, vruchtensap (bij de zelfbedieningsstations in het buffet restaurant)
  • Volpension
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainment programma

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Persoonlijke uitgaven
  • Wanneer het schip zich in Spaanse en/of Italiaanse wateren bevindt, is een extra BTW van toepassing op alle producten en diensten.
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 23

U vaart op:

Carnival Legend

De Carnival Legend doet haar naam eer aan en zorgt ervoor dat u een legendarische cruise ervaring beleeft. Cruise met de Carnival Legend door de Caribbean en geniet onder andere van de twee verdiepingen tellende promenade.

Bouwjaar:

2002

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2124
Leer meer over Carnival Legend

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Carnival Cruise Line.

Verenigd Koninkrijk vanaf Londen/Dover, Groot-Brittannië met de Carnival Legend