Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Canarische Eilanden vanaf Santa Cruz de Tenerife met de HANSEATIC spirit

14 nachten, 10 havens met deHapag-Lloyd Cruises#17618208
Inbegrepen:
  • volpension
  • vlucht
  • Uitermate luxe expeditiecruises
  • Gevarieerd entertainmentprogramma
  • Elegante en luxe ambiance aan boord
Map Marker
Wachten
Heeft u een vlucht nodig?
Cruise only
Cruise + Vlucht
  • Hapag-Lloyd Cruises
  • HANSEATIC spirit
  • Europa
  • Santa Cruz de Tenerife
  • Hamburg
  • 14 nachten
  • 31-10-2024
  • 17618208
    • volpension
    • vlucht
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Santa Cruz de TenerifeVlucht naar Santa Cruz de Tenerife met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijInscheping
Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife is een van de hoofdsteden van de Canarische Eilanden. Met zijn vele zitgelegenheden en cafés nodigt de stad u uit om heerlijk te ontspannen en te genieten. De geschiedenis van de stad gaat terug tot de 15de eeuw. Tegenwoordig is de stad vooral een aantrekkelijke en moderne plek voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Vanaf het prachtige plein loopt u gelijk naar winkelstraten en -complexen voor optimale inkopen. Tenerife is ook de thuisbasis van een grote vulkaan, de El Teide.
2Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spanje
De hoofdstad van Fuerteventura biedt vele kleurrijke straatjes. Het eiland heeft naast lange zandstranden en duinen, ook een uitkijkpunt op 600 meter hoogte. Erg bijzonder op het eiland zijn de zwarte zandstranden. Verder kunt u nog een bezoek brengen aan het vogelrijke eiland Los Lobos en het Ecomuseo de Algocia.
3Arrecife, Lanzarote, Spanje
Arrecife, Lanzarote, Spanje
Arrecife is de hoofdstad van het Canarische Eiland Lanzarote. In het jaar 1500 was Arrecife nog een klein vissersdorp. Door de jaren heen is de stad enorm gegroeid. Tot de bezienswaardigheden van het eiland behoren een krater met lagune, de Papagayo stranden, het uitkijkpunt del Río en de langste lavatunnel van de wereld. Op het eiland kunt u als toerist heerlijk genieten van de ontspannen levensstijl terwijl u een wandeling maakt over de uitgestrekte boulevard. In de avonduurtjes kunt u tot rust komen op een terrasje en genieten van een heerlijk spaans hapje en drankje.
4Santa Cruz de La Palma, La Palma, Spanje
Santa Cruz de La Palma is de hoofstad van het eiland La Palma. Het eiland wordt ook wel het "Isla Bonita" genoemd (het mooie eiland). Op La Palma vindt u een rijke vegetatie als gevolg van de vele passaatwinden. Het eiland is perfect voor wandelaars. Voor alle niveaus zijn er geschikte wandelpaden te vinden. In een van de vele cafés kunt u de Canarische keuken uitproberen. De haven was in de 16e eeuw de derde grootste haven van Europa en veel historie hiervan is terug te vinden in het stadscentrum.
5Funchal, PortugalOvernachting
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
6Funchal, Portugal
Funchal is de hoofdstad van Madeira. De oorsprong van de naam gaat terug naar de ontdekking door de Portugezen. Bij aankomst groeide er veel venkel op het eiland, wat verwijst naar Funchal. De stad kan terugkijken op een bijna 600 jaar oude geschiedenis. Leuk om te zien zijn de Levada: kunstmatige beekjes waarmee regenwater uit het noorden en het centrum van Madeira naar de boerderijen in het zuiden wordt geleid.
7op zee
8Lissabon, Portugal
De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.
9Porto, Portugal
Porto, Portugal
De stad Porto staat bekend als de officiële hoofdstad van Portugal. Het bevindt zich in het noorden van het land en biedt u de typische Portugese flair.
10La Coruña, Spanje
In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.
11op zee
12op zee
13Honfleur (Parijs), Frankrijk
Honfleur heeft ongeveer 8.500 inwoners en ligt aan de monding van de Seine in het Kanaal. De havenstad staat beroemd om zijn glinsterende licht. Vele schilders gebruikten deze stad in het verleden als inspiratie voor hun kunstwerken. Een van de bezienswaardigheden is de Pont de Normandie, die Honfleur met Le Havre verbindt. Deze brug met een spanwijdte van 856 meter, is de grootste brug in Europa. Een andere trekpleister in Le Havre is de stadskern, die in 2005 werd opgenomen in de UNESCO werelderfgoedlijst. De kerk van St. Jozef en het Museum voor Schone Kunsten zijn ook zeker de moeite waard om te bezichtigen.
14op zee
15HamburgOntschepingVlucht van Hamburg met gerenommeerde luchtvaartmaatschappij
Hamburg
Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.
Hapag-Lloyd Cruises# 17618208

Canarische Eilanden vanaf Santa Cruz de Tenerife met de HANSEATIC spirit

14 nachten, 10 havens met de HANSEATIC spirit
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.
    +
    Om te cruisen zonder vlucht
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Santa Cruz de Tenerife
    Vlucht naar Santa Cruz de Tenerife met gerenommeerde luchtvaartmaatschappij, Inscheping
    2
    Puerto del Rosario, Fuerteventura, Spanje
    3
    Arrecife, Lanzarote, Spanje
    4
    Santa Cruz de La Palma, La Palma, Spanje
    5
    Funchal, Portugal
    Overnachting
    6
    Funchal, Portugal
    7
    op zee
    8
    Lissabon, Portugal
    9
    Porto, Portugal
    10
    La Coruña, Spanje
    11
    op zee
    12
    op zee
    13
    Honfleur (Parijs), Frankrijk
    14
    op zee
    15
    Hamburg
    Ontscheping, Vlucht van Hamburg met gerenommeerde luchtvaartmaatschappij