greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586444

Verken Leixões, St. Peter Port en Hamburg

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 11
Uitermate luxe expeditiecruises
Gevarieerd entertainmentprogramma
Elegante en luxe ambiance aan boord

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

HANSEATIC spirit

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Route

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.

De Franse havenstad Brest ligt in Bretagne, in het uiterste westelijke puntje van Frankrijk. De haven is een van de belangrijkste marinehaven van Frankrijk. In de stad is er een oude fort gelegen van waaruit u een goed overzicht heeft op de marinehaven. In een van de torens is een museum "Musee de la Marine" waarin er veel informatie over de geschiedenis van de haven en de marine te verkrijgen is.

Roscoff, Frankrijk

De hoofdstad van Guernsey behoort tot de 50 belangrijkste historische steden in het Verenigd Koninkrijk. Het eiland geeft de indruk dat er in honderden jaren niets veranderd is. Met de prachtige kerk als middelpunt van het karakteristieke centrum, loopt u naar de pittoreske winkeltjes waar u de leukste souvenirtjes zult vinden. Dwaal door de elegante tuinen van Candie Gardens, bewonder Hauteville House dat vroeger bewoond werd door de beroemde Franse schrijver Victor Hugo en ontdek de historie van het Castle Cornet.

Poole is een stad in het zuidwesten van Engeland en de stad ligt aan de op een na grootste haven ter wereld: Poole Harbour. Dit is zeker de moeite waard om te bekijken bij een bezoek aan Poole. Poole ligt tussen bekende badplaatsen, zoals Bournemouth en Studland.

Helgoland ligt in de Duitse Bocht en is het verst gelegen eiland van het vasteland van Duitsland. Het eiland, met ongeveer 1300 inwoners behoort tot de deelstaat Sleeswijk-Holstein. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere de Tall Anna (een 47 meter hoge, vrijstaande stenen), de vele vissers huizen en winkeltjes in de haven en het museum van Helgoland met de James Kruss Museum.

Deze op een na grootste stad van Duitsland, met zijn 1,8 miljoen inwoners, ligt aan de rivier de Elbe. Hamburg heeft een dicht netwerk van vaarwegen en zelfs nog meer bruggen dan in Venetië. Van de legendarische wijk St. Pauli tot de verschillende havenfaciliteiten - Hamburg heeft veel bezienswaardigheden te bieden. In heel Hamburg is een U-bahn beschikbaar om uw tijd optimaal te besteden en snel van plaats naar plaats te reizen. Een echte aanrader is een boottocht over de Alster om de stad goed te verkennen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 3

U vaart op:

HANSEATIC spirit

Het expeditieschip HANSEATIC spirit is uw metgezel op uw bijzondere reis naar de Noordelijke IJszee. De HANSEATIC spirit is uitgerust met de nieuwste technologie en maakt uw reis door het poolgebied tot een perfecte ervaring.

Bouwjaar:

2019

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

230

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

Verken Leixões, St. Peter Port en Hamburg