greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17622087

Wellington bewonderen met de Noordam

Holland America Line
1 / 39
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Transpacifisch

Reisduur

41 Nachten

Cruise schip

Noordam

Route

Vertrek 16:00

Seattle is gelegen aan Lake Washington en de Puget Sound, een 150 kilometer lange, vertakte baai. Hoewel de stad door velen beschouwd wordt als de natste stad van de Verenigde Staten, zal de stad u niet teleurstellen. Er is veel te ontdekken in deze stad, zoals de oudste wolkenkrabber van Seattle, the Smith Tower. Of breng een bezoekje aan het aquarium van Seattle om prachtige zeedieren te bewonderen. Ook het symbool van de stad, het Seattle Center met uitkijkplatform, mag u zeker niet missen. Als u graag winkelt is de Pike Place Market en de waterkant met zijn vele souvenirwinkels de perfecte plek voor u.

Aankomst 07:00

Honolulu, de hoofdstad van Hawaï, is vaak de eerste stop voor reizigers naar Hawaï. Hier ervaart u het levendige en beroemde strand Waikiki. Ontspan op het lange strand, ontdek watersporten en geniet van het heldere water. Flaneer door de stad, bezoek de markten en laat u betoveren door de Hawaïaanse levensstijl. Ontdek de stad via een rondleiding en leer veel over de geschiedenis en ontwikkeling van Honolulu. Maar vergeet zeker ook niet een van de vele musea te bezoeken, het nachtleven in te duiken en te genieten van alle festivals en activiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De stad beschikt over fantastische stranden waarop de palmbomen rijkelijk groeien en overal om u heen ziet u prachtige bergtoppen verborgen achter een lichte mist. Kortom Kahului biedt u een paradijselijk uitzicht. Geen wonder dus dat er in de stad verschillende fotografie excursies worden aangeboden. Een bezoek aan de botanische tuin, waar u van dichtbij over de plantenwereld kunt leren, is zeker de moeite waard. Verder is het gebied de ideale plek om te kajakken, tokkelen en motorrijden door de prachtige natuur.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Kauai is Hawaï's oudste eiland en heeft u veel te bieden. De berg Waialeale is door oerwoud bedekt en schuilt achter de wolken. Door de grote hoeveelheid neerslag dat in dit gebied valt, heeft het eiland een uitgebreide en afwisselende plantenwereld. Waardoor dit gebied uitermate geschikt is voor verschillende wandelwegen, waarop u ontspannen het eiland kunt verkennen en uw gedachten even kunt laten varen. Op het eiland vindt u de stad, waar het leven erg ontspannen is en genoten kan worden van de memorabele uitzichten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Pago Pago is de hoofdstad van Amerikaans Samoa en is gelegen op het vulkanische eiland Tutuila. Met 135m² is dit het grootste eiland in het grondgebied van Amerikaans Samoa. De kleine, oorspronkelijke plaats Pago Pago is omgeven door meerdere bergen. De hoogste berg, Mount Matafao, is 653 meter hoog en biedt een fantastisch uitzicht over het eiland. Tutuila heeft een grandioze natuur, maar het nodigt ook uit om te zwemmen en snorkelen in een aantal beschermde baaien. De gezellige bars en restaurants op Pago Pago nodigen uit om de lokale specialiteiten te proberen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Savusavu is een stad op het noordelijke eiland Vanua Levu in Fiji, die bekend staat om zijn warmwaterbronnen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Dravuni is een vulkanisch eiland in de Kadavu archipel van de Fiji eilanden. De oppervlakte bedraagt 0,8 km². Het eiland wordt bewoond door ongeveer 125 mensen en is het noordelijkste bewoonde eiland in de Great Astrolabe Reef.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 18

U vaart op:

Noordam

De Noordam is het nieuwste schip van de Vista klasse. Ze is vernoemd naar de noordelijke windstreek. Met dit schip kunt u geweldige cruises naar onder andere Canada en Alaska, maar ook naar het culturele Japen en Australië.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

1972
Leer meer over Noordam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 41 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.