greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17746373

Wereldreizen vanaf Miami, United States met de Insignia

Oceania Cruises
1 / 119
Geniet van een wijnproeverij aan boord
Mediterraans uiterlijk
Exclusieve kunstverzameling aan boord

Bestemming

Wereldreizen

Reisduur

199 Nachten

Cruise schip

Insignia

Route

Vertrek 20:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Aankomst 12:00

Vertrek 20:00

Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse deel van het eiland St. Maarten. St. Maarten ligt in de Caribische Zee en is verdeeld tussen twee landen. Philipsburg ligt in het zuidelijke deel van het eiland. Dit is een overzeese gemeenschap van Nederland. Op St. Maarten zijn tal van mogelijkheden om te snorkelen, zwemmen en paard te rijden. De prachtige witte stranden zijn de ideale locatie om een relaxte cruise te hebben.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De schitterende en kleurrijke stad Roseau ligt aan de zuidwestkust van het eiland Dominica. Het hele jaar door zijn de temperaturen hoog en kunt u genieten van het zonnige weer. Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een bezoekje aan het Roseau Museum of verken de onderwaterwereld tijdens een duik bij Champagne Beach. Roseau is zeer geschikt om lekker te ontspannen, maar ook ideaal voor avonturiers. U kunt bijvoorbeeld duiken, walvissen spotten of raften. Ook is het leuk om te wandelen naar de top van Morne Bruce waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over Roseau.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Aankomst 11:00

Vertrek 18:00

Alter do Chão is een kleine stad aan de Rio Tapajós in Brazilië. De voormalige vissersplaats ligt maar circa 40 km van Santarém vandaan en is een geliefde badplaats. Het "Lago Verde" (groene zee) biedt u een zeer bijzonder natuurschouwspel - de kleur van het water veranderd elke dag van diep blauw in smaragd groen.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Parintins is met ongeveer 100.000 inwoners de tweede grootste stad in de deelstaat Amazonas in Brazilië. De stad is gelegen op het eiland Tupinambarana. Elk jaar tegen het einde van juni vindt in Parintins een speciaal spektakel plaats, namelijk het festival rondom de traditionele dans "Bumba-meu-boi". Wat letterlijk "Sta op, mijn os!" betekent. Dit festival viert de opstanding van een os en door middel van een kleurrkijke optocht met prachtige kostuums en in combinatie met dansspel wordt de opstanding gevierd.

Aankomst 08:00

Manaus is de grootste stad van de Amazone. Het is een aparte en indrukwekkende stad omdat het in het midden van de jungle gelegen is. Manaus beschikt niet over heel veel oude koloniale gebouwen, maar heeft wel een aantal bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u de lokale dierentuin bezoeken, waar zowel dieren buiten de kooien te vinden zijn als in de kooien. Om eens aan het stadscentrum te ontsnappen kunt u uw dag combineren met een museumdag en een dagje aan het strand. Manaus is de perfecte stop tijdens uw Amazone avontuur!

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Boca da Valeria is een traditioneel rivierdorp met 75 inwoners. Hier kunt u het oorspronkelijke leven met de gewoonten en tradities ervaren en de mensen in traditionele kleding ontmoeten. Fascinerend is het bosgebied en het grootste zoetwater reservoir in de wereld.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 17

U vaart op:

Insignia

Aan boord van de Insignia zal u het gevoel hebben dat u in Toscane bent. Het design van het schip straalt warmte en tegelijkertijd exclusiviteit uit. Kom aan boord van dit schip en beleef uw onvergetelijke cruisevakantie.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

656
Leer meer over Insignia

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 199 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Wereldreizen vanaf Miami, United States met de Insignia