greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17331529

Wereldreizen vanaf Rio de Janeiro, Brazilië met de Costa Deliziosa

Costa Cruises
1 / 53
Spectaculaire 4D-bioscoop
Meer dan 6000m² spa oppervlakte in de 'Samsara Spa'
Fantastisch theater verdeelt over drie verdiepingen

Bestemming

Wereldreizen

Reisduur

107 Nachten

Cruise schip

Costa Deliziosa

Route

Rio de Janeiro staat bekend om veel dingen. Ten eerste is het monumentale figuur van Christus op de Corcovado berg wereldwijd bekend. Daarnaast staat het bekend om de prachtige stranden, zoals Copacabana. Ook het meest kleurrijke en levendige carnaval vindt in Rio de Janeiro plaats. Hier kunt u het gehele jaar op samba ritmes dansen. Erg speciaal is de wijk 'Tijuca'. Deze wijk heeft een enorm regenwoud genaamd het Tijucawoud. Dit is het grootste woud dat zich midden in een stad bevindt. Geniet van een verblijf in deze stad waar u elke dag iets nieuws kunt ontdekken.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Montevideo is de stad met de hoogste kwaliteit van leven in Zuid-Amerika. Ontdek deze stad met vele parken, die voornamelijk worden gevonden in de buitenwijken van Montevideo. In het centrum van de stad is er, naast een aantal oudere gebouwen, moderne hoogbouw dat de stad het politieke, financiële en culturele centrum van het land maakt. Tijd om te ontspannen is er ook. Dit kan op een van de vele stranden die hier te vinden zijn.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Buenos Aires is een van de meest populaire steden in Zuid-Amerika. Hier ontdekt u de historische hoogtepunten, het typische Zuid-Amerikaanse ritme en vele culinaire hoogstandjes. De stad bruist de hele dag door. Geniet in de nacht van tango shows en theatervoorstellingen en overdag van de wereldberoemde Argentijnse steaks. Een waardevolle plek in de stad is het Plaza de Mayo, waar de republiek onafhankelijk werd verklaard.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Bezoek de waanzinnige Argentijnse havenstad Puerto Madryn en geniet van zon, zee, strand en cultuur. Langs de kust vindt u de lekkerste restaurants met een groot assortiment aan regionale lekkernijen om uit te proberen. Naderhand kunt u dan heerlijk uitbuiken op het strand. De kans is groot dat u wilde zeeleeuwen of walvissen spot tijdens uw verblijf in Puerto Madryn! Vanaf juni tot december zijn er veel walvissen te bewonderen en er worde trips georganiseerd om met de zeeleeuwen te zwemmen.

Aankomst 05:00

Vertrek 06:00

-

Aankomst 09:00

Ushuaia is de zuidelijkste stad van Argentinië en ligt dichtbij het ​​Tierra del Fuego National Park met zijn spectaculaire landschappen. Bekijk de stad en de omgeving ook eens van boven af. Vanaf de gletsjer Martial heeft u een prachtig uitzicht. Het stadje lijkt erg Scandinavisch door de houten huizen, prachtige natuurlandschappen en vrolijke kleuren. De stad bevindt zich op het eiland 'Vuurland'. Dit eiland kent veel verschil tussen zomer en winter, wat het een interressante plek maakt voor elk seizoen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Punta Arenas is met meer dan 100.000 inwoners de meest zuidelijke grote stad van Chili. De inwoners van deze stad komen uit verschillende landen. Zo vindt u er Portugese zeevaarders en Engelse dierenfokkers. De Kroaten hebben een sterke invloed gehad in de ontwikkeling van de stad. Dit is terug te zien in de gebouwen en de winkels. Het landschap van Punta Arenas bestaat voor een groot gedeelte uit gletsjers, meren en fjorden. In de provincie Magallanes zijn meer pinguïns dan mensen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 12

U vaart op:

Costa Deliziosa

Costa Deliziosa is ontworpen om te verleiden en te betoveren, maar ook om elke wens te vervullen. Sinds 2010 maakt dit schip veel indruk met zijn extravagante, gloednieuwe ontwerp, mooie meubels en geweldige verlichting.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

2826
Leer meer over Costa Deliziosa

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 107 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.

Wereldreizen vanaf Rio de Janeiro, Brazilië met de Costa Deliziosa