greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17729546

Westelijke Caraïben vanaf Panama Stad, Panama met de Norwegian Gem

Norwegian Cruise Line
1 / 31
Gezellig een middagje bowlen
Ga een middagje klimmen op de klimmuur
Breng een bezoek aan de Art Gallery

Bestemming

Midden-Amerika

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

Norwegian Gem

Route

Vertrek 21:00

Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.

Het Panamakanaal verbindt de Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan met elkaar. Sinds de eerste reis, die in 1914 plaatsvond, is dit kanaal een van de belangrijkste waterwegen in de wereld. Het kanaal wordt ook wel het achtste wereldwonder genoemd dankzij de lengte en de fascinerende omgeving rond het Panamakanaal. Het kanaal is ruim 81 kilometer lang en is omringd door prachtige, groene kusten en indrukwekkende sluizen. De drie grootste sluizen zijn Miraflores Locks, Pedro Miguel Locks en de Gatún Locks.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Puerto Limón is een havenstad aan de kust van Costa Rica dat in 1870 gesticht is. De stad beschikt over prachtige landschappen met veel planten en bomen, witte stranden en helderblauw water. Er zijn karakteristieke markten en winkeltjes waar u lekker kunt rondneuzen. U kunt ook het regenwoud verkennen in Veragua Rainforest Park, waar u aapjes kunt spotten en watervallen kunt bewonderen. Geniet van heerlijke streekgerechten of Caribische koffie langs het water en geniet vooral van de rust en ontspannen sfeer in Puerto Limón.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De Jamaicaanse stad Falmouth ligt op ongeveer 30 km afstand van Montego Bay. De stad werd in 1769 gesticht op een systematische manier. Dit is te zien aan de rechtlopende straten en wegen. Het historische centrum is ondanks de vele natuurlijke gebeurtenissen en een tekort aan geld in de jaren 1800 het best bewaard gebleven stad in het Caribisch gebied.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De Kaaimaneilanden met George Town als hoofdstad zijn erg bijzonder door de vrijstelling van belasting. Hierdoor is het een belangrijk financieel centrum voor de hele wereld geworden. U kunt hier zelfs de grootste Nederlandse banken met eigen filialen vinden. George Town is gevestigd op het eiland Grand Cayman. Het eiland heeft geen haven en daarom worden alle passagiers met bootjes aan wal gebracht. Het eiland bereiken is dus al een unieke ervaring.

Aankomst 10:30

Vertrek 19:00

Het eiland Cozumel is een eiland in de Caribische Zee voor de kust van Mexico en heeft een lange geschiedenis. De Maya's hadden op het eiland een religieus centrum gevestigd met vele tempels. Vandaag de dag kunt u een bezoek brengen aan de ruïnes. Daarnaast biedt Cozumel goede duikmogelijkheden met prachtige koraalriffen, zoals Palancar Reef. Ook voor natuurliefhebbers is het eiland een ideale locatie vanwege de bijzondere planten die alleen op Cozumel groeien en de adembenemende wilde dieren die u tegen kunt komen, zoals schildpadden en krokodillen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Great Stirrup Cay, gelegen in de prachtige Bahama’s, is het exclusieve privé-eiland van Norwegian Cruise Line en een ware parel voor cruisereizigers. Dit tropische eiland biedt een unieke combinatie van ontspanning en avontuur. Je kunt genieten van rustige, zonovergoten stranden, snorkelen in kristalhelder water tussen kleurrijke koraalriffen, of het eiland verkennen per kajak. Voor de avontuurlijke reiziger is er een spannende zipline die je over het eiland laat zweven. Bovendien biedt het eiland luxe cabana’s en een breed scala aan eetgelegenheden, waardoor elke bezoeker zich in een tropisch paradijs waant.

Aankomst 07:00

De levendige, kleurrijke stad Miami is gelegen in de staat Florida en beschikt over vele culturele bezienswaardigheden, winkelcentra en stranden. De grootste attracties van Miami zijn ongetwijfeld het Art Deco District in Miami Beach, de Cubaanse wijk Little Havana, de Everglades en de Florida Keys. Ook is Miami vaak de gastheer van het Super Bowl evenement en staat het bekend om het jaarlijkse Tennis Masters toernooi. In Miami is er genoeg te ondernemen en te bezichtigen om uw cruise onvergetelijk te maken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Panama Stad, Panama naar Miami, United States met de Norwegian Gem
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 23

U vaart op:

Norwegian Gem

De Norwegian Gem behoort tot de Jewel-serie. Het schip is gebouwd volgens de gebruikelijke hoge Norwegian Cruise Line standaarden en biedt vele restaurants, tal van activiteiten en volop mogelijkheden voor ontspanning.

Gerenoveerd in:

2020

Passagiers:

2394
Leer meer over Norwegian Gem

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Westelijke Caraïben vanaf Panama Stad, Panama met de Norwegian Gem