greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17803277

Westelijke Middellandse Zee vanaf Amsterdam, Nederland met de Celebrity Eclipse

Celebrity Cruises
1 / 28
Unieke eetgelegenheden aan boord
Luxe en comfortabele hutten
Geniet van theatervoorstellingen in het Eclipse Theater

Bestemming

Europa

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Celebrity Eclipse

Route

Vertrek 17:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 20:00

De op een na grootste haven van Frankrijk vindt u in Le Havre, een stad in het noordwesten van het land. In deze stad komen de rivier de Seine en het Engelse kanaal samen. Met ongeveer 180.000 inwoners is Le Havre ook de grootste stad van Normandië. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadskern, die sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kerk St. Josef, het museum voor de beeldende kunst en de brug van Normandië.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Sevilla ligt aan de rivier Guadalquivir, die voor niet al te grote zeeschepen bevaarbaar is tot in de stad. Sevilla heeft het grootste historische centrum van Europa, waarin de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro zich bevinden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Gibraltar ligt in het westen van de Middellandse Zee in Zuid-Europa. Het ligt aan de grens met Spanje en Marokko. De Britse kolonie kan met het oog op de verschillende bezienswaardigheden in drie delen verdeeld worden. De oude binnenstad (North Town) tekent zich door de vele historische gebouwen, waaronder het Moorse kasteel uit de 8ste eeuw. In het tweede gedeelte, South Town, bevindt zich het Europa Point (het meest zuidelijke punt van Gibraltar). Het derde deel bestaat uit het gebied rondom de bekende apenrots.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 19

U vaart op:

Celebrity Eclipse

De Celebrity Eclipse is onderdeel van de Celebrity Solstice klasse, dat beroemd is om zijn bekroonde architectuur en design. Een glasblaas workshop, een groot grasveld en de specialiteitenrestaurants zijn enkele hoogtepunten.

Bouwjaar:

2010

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2852
Leer meer over Celebrity Eclipse

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Amsterdam, Nederland met de Celebrity Eclipse