greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17057884

Westelijke Middellandse Zee vanaf Amsterdam, Nederland met de Nieuw Statendam

Holland America Line
1 / 41
Sfeervol en klassiek interieur
Innovatieve specialiteitenrestaurants
B.B. King's Blues Club en nog veel meer

Bestemming

Europa

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Nieuw Statendam

Route

Vertrek 16:00

In Amsterdam bevinden zich vele grachten, die vroeger als belangrijke transportroutes dienden. Hierdoor werden er in Amsterdam vele smalle, hoge en lange huizen gebouwd, die de stad een wonderlijke uitstraling geven. Bij een bezoek aan de stad mag u zeker een wandeling over de bloemenmarkt niet overslaan. Verder zijn er vele museums die u een kijkje geven in de geschiedenis van Amsterdam. Geniet van de Nederlandse rust en ga op avontuur in deze fascinerende stad met al haar bijzonderheden.

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Portland is een schiereiland geschikt voor zowel de rustzoekers als de échte avonturiers. Zo kunt u op het eiland rotsen beklimmen, kajakken, duiken, wandelen en abseilen. Maar het eiland is vooral populair onder zeilers, het water en klimaat zijn perfect voor zeiltochten. Vandaar dat de National Sailing Academy hier gebaseerd is en verschillende zeilcompetities organiseert zoals de olympische en paralympische zeilwedstrijden. De welbekende ringen kunt u nog steeds vinden op het eiland en vormen samen met de ondergaande zon een bijzonder plaatje.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In Bilbao vindt u zowel het bruisende leven van een stad, als ook vele culturele bezienswaardigheden. Een van de attracties van de stad is onder andere het Guggenheim Museum. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Congres, het muziekpaleis Euskalduna en talrijke architectonische meesterwerken van de architecten Arata Isozaki en Cesar Pelli. Ver weg van de drukte kunt u genieten van de bossen, bergen, en prachtige stranden.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Málaga heeft ongeveer 569.000 inwoners en is de zesde grootste stad van Spanje. Vanwege het aangename klimaat is Málaga een van de meest populaire vakantiebestemmingen van het Iberische schiereiland. Diverse musea en gebouwen kenmerken de stad. Van de Alcazaba, een Moors fort uit de 11de eeuw, de kathedraal van la Encanacíon, tot de geboorteplaats van de schilder Pablo Picasso. In Málaga is veel te verkennen en te bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord

Speciale aanbiedingen

Vroegboekvoordelen voor 2025 cruises

Boek nu een 2025 cruise (april – oktober) incl. Have It All en ontvang EXTRA vroegboekvoordelen

- Tot $300 boordtegoed p.p. 

- Elite drankenpakket upgrade 

- Premium Wifi-pakket upgrade 

- Tegoed voor excursies 

- Diner(s) in specialiteiten restaurant 

- Crew Appreciation 


Het boordtegoed is afhankelijk van de duur van de cruise: 

6-9 nachten: $100 boordtegoed per persoon 

10-20 nachten: $200 boordtegoed per persoon 

21+ nachten: $300 boordtegoed per persoon 


*Deze actie is, indien beschikbaar, alleen geldig op geselecteerde cruises geboekt en bevestigd tot en met 31 oktober 2024. Let op dat bij het boeken/aanvragen het All Inclusive tarief geselecteerd is, voor de tarieven inclusief Have It All vroegboekvoordelen. De rederij behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder aankondiging vooraf, prijzen en/of promoties te verhogen of in te trekken. Vraag onze cruise consultants voor meer informatie en of jouw favoriete cruise meedoet met deze actie.

1 / 31

U vaart op:

Nieuw Statendam

De Nieuw Statendam is het tweede schip in de Pinnacle-Klasse van Holland America Line en biedt amusement en comfort van hoog niveau. Dankzij de vele faciliteiten zal u een waanzinnige tijd aan boord beleven en geen moment de tijd hebben om u te vervelen.

Bouwjaar:

2017

Passagiers:

2666
Leer meer over Nieuw Statendam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Amsterdam, Nederland met de Nieuw Statendam