greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16995059

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de Azamara Journey

Azamara
1 / 27
Relax in het verwarmde zwembad
Houdt u fitnessroutine in stand in het Fitness Center
Geniet van culinaire maaltijden in het Discoveries Restaurant

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Azamara Journey

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 18:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Port Maó ligt op het Baleareneiland Menorca, het zuster eiland van Mallorca. Het eiland heeft een prachtige natuurlijke textuur, waardoor u hier nog steeds veel ongerepte stranden, kleine baaitjes en geweldige flora en fauna kunt vinden. In Maó vindt u tal van historische gebouwen, musea en winkels.

Aankomst 13:00

Vertrek 19:00

Cagliari is de grootste stad op Sardinië. Bijzonder mooi is de kathedraal van Cagliari. Het heeft een met de hand gemaakte indrukwekkende crypte en op haar torens heeft u een goed uitzicht over de hele Golf van Cagliari. Op het bastion San Remy ontmoet iedereen elkaar voor koffie.

Aankomst 08:00

Vertrek 14:00

De hoofdstad van Tunesië ligt in het noorden van het land aan de Middellandse Zee. Deze stad met zijn witte Art Nouveau facades en kronkelende straatjes behoort sinds 1979 tot de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het contrast tussen het Europese nieuwe gedeelte van de stad en de oriëntaalse oude binnenstad is fascinerend. Het turbulente leven van de inwoners kunt u vanaf een afstandje met een glas thee in een van de talrijke cafés bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

La Valletta heeft ongeveer 6.500 inwoners en is daarmee de kleinste hoofdstad van Europa. Sinds 1980 staat de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst. Dankzij de vestingmuren rondom de stad, staat Valletta bekend als een van de meest veilige steden in de wereld. Het Grootmeesterspaleis behoort zonder twijfel tot de meest prachtige bezienswaardigheden van Malta. Ook de St. John's Kathedraal, fort St. Elmo, de Auberges (herbergen) en talrijke musea die veel over de geschiedenis van Malta vertellen, behoren tot de bezienswaardigheden van La Valletta.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Met een geschatte inwonersaantal van 295.000 is Catania de tweede grootste stad van Sicilië. Het is grotendeels gebouwd in de stijl van de Romeinse barokken en zo is het tijdperk vandaag de dag ook nog terug te vinden in de kerken, paleizen en andere gebouwen.

Aankomst 08:30

Vertrek 18:00

Een uniek landschap wacht op u op dit Sorrentische schiereiland. Heuvels worden afgewisseld met valleien en hoge bergen. De terrassen waar sinaasappels, citroenen, olijfbomen en wijngaarden worden geteeld, zijn het bekijken waard. Op het schiereiland zijn talloze oude stadjes met historische kloosters en kerken te vinden.

Aankomst 10:00

Vertrek 21:00

Olbia is een van de grootste steden van Sardinië en is gelegen in het noordoosten van het eiland. De stad ligt aan de Golf van Olbia en ten noorden van de beroemde Costa Smeralda. Olbia onderscheidt zich in het bijzonder door zijn provinciale karakter en de smalle, gezellige straatjes, die ideaal zijn voor een korte wandeling door de stad.

Aankomst 06:00

Vertrek 16:00

Porto-Vecchio beschikt over een aangenaam klimaat en een gunstige ligging in het zuiden van het eiland Corsica. Een bezoek aan het Bonifacio, Ajaccio en het centrum van het eiland mag zeker niet ontbreken. De kusten verrassen u met hun romantische en talrijke ongerepte baaien, het midden van het eiland zal u betoveren met haar dichte bossen en kristalhelder bergmeertjes.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 16

U vaart op:

Azamara Journey

De Azamara Journey zet de nieuwe standaard voor luxe cruises. Dit schip beschikt niet alleen over een luxe interieur, maar ook over eersteklas service aan boord en zorgt zo voor een onvergetelijke cruisereis!

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Journey

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de Azamara Journey