greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17055506

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de Azamara Quest

Azamara
1 / 22
Geweldig casino om uw geluk te beproeven
Geniet van live shows en live muziek in de Cabaret Lounge
Laat u verwennen in The Sanctum Spa

Bestemming

Europa

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

Azamara Quest

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 18:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Palamós bevindt zich in het noord-oosten van Spanje aan de Costa Brava. Door de ligging aan de voet van het kustgebergte Massís de les Gavarres vindt men in Palamós brede zandstranden en prachtige baaien. Het gebied is erg culinair en vooral zeevruchten zijn een specialiteit.

Aankomst 07:30

Vertrek 18:00

Port Vendres ligt in de Franse regio Languedoc-Roussillon, aan de Middellandse Zee in de buurt van de grens met Spanje. De zeer aantrekkelijk haven is heel bijzonder, die vooral gebruikt wordt voor de visserij. Maak een wandeling langs de haven naar de kleine vuurtoren. Ook van belang voor de vissers is de vismarkt, waar de verse vis verkocht wordt. Als u verder de stad in loopt, zal u de prachtige kerk van Notre-Dame de Bonne Nouvelle vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Reis af naar het zonnig Zuid-Frankrijk en ontdek de havenstad Sète. De stad staat onder andere bekend om zijn culinaire hoogstandjes, vooral de vele visrestaurants die mediterrane specialiteiten aanbieden. Sète ligt aan een lagunemeer waardoor de regio zich ook nuttig maakt aan het winnen van zout. Geniet van de Franse keuken terwijl u de boten voorbij ziet varen. Of huur zelf een bootje en vaar door de kanalen naar bijvoorbeeld Toulouse of richting de Rhône. Highlights van Sète

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

In de gezellige haven van dit voormalige visserdorpje zult u versteld staan van de vele miljoenenjachten. Het plaatsje is dan ook vooral populair onder de hogere kringen van de samenleving. De plaats wordt bewoond door ongeveer 6.000 mensen, die elke dag weer mogen genieten van het sfeervolle oude centrum en de zon die op het water schittert. Wandel over de kade met een ijsje in uw hand en geniet van het kleurrijke Saint Tropez.

De hoofdstad van de Cote d‘Azur is Nice. Met haar 350.000 inwoners is Nice de op vier na grootste stad van Frankrijk. Naast een geografisch gunstige ligging en een fijn klimaat, kenmerkt deze plaats zich door haar talrijke culturele activiteiten en verschillende bezienswaardigheden. Op cultureel, historisch, gastronomisch gebied en qua uitgaansmogelijkheden heeft de stad Nice ook genoeg te bieden. In de oude stad zult u zich bevinden in smalle steegjes met typische huisjes, waardoor u het échte Frankrijk ervaart.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 13

U vaart op:

Azamara Quest

De Azamara Quest biedt eersteklas cruises aan met het beste comfort en services in een luxe omgeving. Buitengewone en exotische bestemmingen garanderen unieke en onvergetelijke cruises.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

694
Leer meer over Azamara Quest

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de Azamara Quest