greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17705571

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de MSC Euribia

MSC Cruises
1 / 32
Sprankelende Swarovski trap
93 m LED Hemel
MSC For Me App aan boord!

Bestemming

Midden-Oosten

Reisduur

18 Nachten

Cruise schip

MSC Euribia

Route

Vertrek 19:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 07:00

Vertrek 13:00

Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 07:00

Vertrek 22:00

In Alexandrië geniet u van zowel stad als strand. De stad ligt in het noorden van Egypte en is met zo’n 4 miljoen inwoners de op een na grootste stad van het land. In deze levendige stad zijn een talloze fascinerende bezienswaardigheden te bewonderen. Zo is de Zuil van Pompeius omringd door sfinxen erg indrukwekkend. Deze zuil is 27 meter hoog en waarschijnlijk de enige nog staande zuil uit de Romeinse tijd in Egypte. Ook de Corniche Boulevard is erg leuk om te bezoeken. Hier kunt u heerlijk wandelen langs de kust en genieten van het schitterende uitzicht.

Aankomst 19:00

Het Suezkanaal is ontworpen door Ferdinand des Lesses en werd deels betaald door de Egyptenaren. Tien jaar lang is er gewerkt aan het 193 kilometer lange en 60 meter brede kanaal. Het kanaal heeft meerdere aanlegplaatsen en passeermogelijkheden maar geen sluizen. Het Suezkanaal is voor Egypte de belangrijkste inkomstenbron. Het bekende vrijheidsbeeld in New York was gemaakt om aan het begin van het kanaal te zetten, maar was daarna toch doorverkocht aan Amerika. Het Suezkanaal biedt fascinerende uitzichten waar u vanaf het schip van kunt genieten.

Aankomst 09:00

Vertrek 21:00

De stad Aqaba ligt aan de Golf van Aqaba en is de enige zeehaven van Jordanië. Het is een zeer geliefde reisbestemming onder duikers en biedt meerdere schitterende koraalriffen om te verkennen. Ook is het een geweldige bestemming om een ritje op een kameel te maken door de woestijn waarna u lekker af kunt koelen in de zee. Het hele jaar door zijn de temperaturen ongeveer tussen de 7 en 37 °C en is het water op een aangename temperatuur om te zwemmen en duiken. Ook zijn er in Aqaba leuke winkeltjes met streekproducten en mooie souvenirs.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van Oman, Muscat, is gelegen in het noordoosten van het land aan de Golf van Oman. Het land werd vroeger bezet door de Portugezen en dat heeft zijn sporen nagelaten in de forten en huizen. Muscat heeft een aantal prachtige stranden, parken en een gracht, die naast de grote Sultan Qaboos moskee tot de bezienswaardigheden van deze stad behoren. Ook kunt u in Muscat de traditionele Oosterse markten bewonderen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Deelname aan evenementen en voorzieningen aan boord
  • Cruise inclusief havengelden en andere belastingen
  • Bagagetransport tijden in- & ontscheping
  • Engelstalig personeel aan boord
  • Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
  • Verdien Voyager Club-punten op basis van uw gekozen Experience, vooraf geboekte services en kosten aan boord
  • Kids club aanwezig zowel overdag als 's nachts
  • De hele dag beschikbaar in de buffetruimte: koud en warm water, koffie, cafeïnevrije koffie en melk

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Reisverzekering
  • Extra diensten zoals kapper, massages, etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
  • Fooien aan boord'. Deze zijn verplicht te voldoen bij MSC Cruises
1 / 23

U vaart op:

MSC Euribia

De MSC Euribia begint in 2023 aan zijn eerste reis!

Bouwjaar:

2023

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

6334
Leer meer over MSC Euribia

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 18 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor MSC Cruises.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de MSC Euribia