greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17463895

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de Sabourn Venture

Seabourn
1 / 23
Innovatief design
Op maat gemaakte onderzeeërs
Prachtig uitzicht over de horizon van de oceaan

Bestemming

Europa

Reisduur

8 Nachten

Cruise schip

Sabourn Venture

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Port Vendres ligt in de Franse regio Languedoc-Roussillon, aan de Middellandse Zee in de buurt van de grens met Spanje. De zeer aantrekkelijk haven is heel bijzonder, die vooral gebruikt wordt voor de visserij. Maak een wandeling langs de haven naar de kleine vuurtoren. Ook van belang voor de vissers is de vismarkt, waar de verse vis verkocht wordt. Als u verder de stad in loopt, zal u de prachtige kerk van Notre-Dame de Bonne Nouvelle vinden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Er is genoeg reden om eens een bezoek te brengen aan Toulon. Deze stad gelegen in Zuid-Frankrijk aan de Middellandse Zee is de belangrijkste militaire havenstad van de Franse middellandse kust. Vandaar dat een bezoek aan het Marine museum zeker niet mag worden vergeten. Verder heeft Toulon een erg uitnodigend oud centrum waar u verblijd zult worden met de vele fonteinen die de stad telt. Vanaf de berg Faron word u verblijd met een prachtig uitzicht over Toulon.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

In de gezellige haven van dit voormalige visserdorpje zult u versteld staan van de vele miljoenenjachten. Het plaatsje is dan ook vooral populair onder de hogere kringen van de samenleving. De plaats wordt bewoond door ongeveer 6.000 mensen, die elke dag weer mogen genieten van het sfeervolle oude centrum en de zon die op het water schittert. Wandel over de kade met een ijsje in uw hand en geniet van het kleurrijke Saint Tropez.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Cannes is een stad in het zuiden van Frankrijk gelegen aan de Côte d'Azur. De stad straalt pure luxe en exclusiviteit uit en u zult zich voor even een echte wereldster voelen. Sinds de middeleeuwen tot de 19e eeuw was de stad een vissersstadje dat vooral geld moest verdienen met de visvangst. Tegenwoordig genereert het vooral inkomsten uit toerisme, met als hoogtepunt het populaire filmfestival dat jaarlijks in de stad georganiseerd wordt. Ruim een week lang stroomt de stad vol met de grootste artiesten en filmmakers van over de hele wereld.

Aankomst 08:00

Monte Carlo is de stad van de rijken en beroemdheden, maar biedt ook tal van bezienswaardigheden. Het paleis van de prins hoog boven de stad, het casino of de botanische tuinen zijn slechts enkele van de hoogtepunten. AS Monaco is een van de meest succesvolle voetbalclubs in de Franse competitie en ook de Formule 1 gastoptredens vinden elk jaar plaats in de kleine natie. De Côte d'Azur loopt ook langs de kust van Monte Carlo. Dit strand is een van de duurste plekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Portovenere is een prachtige, kleine stad in westen van Italië in de buurt van La Spezia. In de omgeving kunt u prachtige oude kastelen, huizen en kerken vinden. Vanaf het kasteel kunt u een indrukwekkende wandeling op de Sentiero N°1 maken om boven te genieten van ongekende uitzichten. Bovenaan het dorp ligt een dorpje genaamd Campiglia. In het centrum staat een kerkje gebouwd dat dateert uit de 13de eeuw. Het is gebouwd op de restanten van een oudere tempel die opgedragen was aan Venus.

Aankomst 07:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 15

U vaart op:

Sabourn Venture

De Seabourn Venture is speciaal ontworpen voor luxe expedities en blinkt uit met zijn gloednieuwe en innovatieve ontwerp. ervaar onvergetelijke reizen en spannende ervaringen.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

264

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 8 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Barcelona, Spanje met de Sabourn Venture