greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17586038

Westelijke Middellandse Zee vanaf Bilbao met de MS EUROPA 2

Hapag-Lloyd Cruises
1 / 36
Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
Proef verschillende gerechten van de internationale keuken

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

MS EUROPA 2

Rederij

Hapag-Lloyd Cruises

Start poort

Bilbao

Eindpoort

Barcelona

Route

In Bilbao vindt u zowel het bruisende leven van een stad, als ook vele culturele bezienswaardigheden. Een van de attracties van de stad is onder andere het Guggenheim Museum. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan het Congres, het muziekpaleis Euskalduna en talrijke architectonische meesterwerken van de architecten Arata Isozaki en Cesar Pelli. Ver weg van de drukte kunt u genieten van de bossen, bergen, en prachtige stranden.

De Spaanse havenstad Gijón ligt in het noorden van Spanje aan de Golf van Biskaje. In de regio Asturië is Gijón het economisch centrum. Bijzondere hoogtepunten van de stad zijn de haven, de Botanische tuinen en het aquarium. Verder heeft Gijón talrijke musea te bieden, zoals het internationale doedelzakmuseum. Zeker ook een bezoek waard zijn de San Lorenzo kerk en het Revillageigedo paleis.

In het noordwesten van Spanje ligt La Coruña. De stad staat bekend om haar Herculestoren, een Romeinse vuurtoren die in de 2de eeuw al de weg heeft gewezen naar de haven. Een van de bezienswaardigheden in de omgeving is het heiligdom Santiago de Compostela.

Leixões is de grootste aangelegde haven van Portugal. Porto is bekend vanwege zijn bekende Port wijn. De havenstad kenmerkt zich door haar schilderachtige sfeer. Dicht op elkaar gebouwde huizen, stijle rotswanden en talrijke terassen dragen bij aan deze sfeer.

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Cádiz is een havenstad aan de zuidwestkust van Spanje. Zon, zee en strand is zeker wat u hier kunt verwachten. Verder bruist Cádiz ook van de pleinen met heerlijke restaurants en gezellige bars en clubs. Playa Caleta, het stadsstrand, is perfect voor borrels, snacks of een lekkere lunch. Met het prachtige uitzicht op zee is dit een ideale plek om een middagje door te brengen. Cultuurliefhebbers komen ook niets te kort in Cádiz. De pittoreske gekleurde huizen en gebouwen zijn al een genot op zich, maar ook zijn er diverse musea, kerken en kathedralen te bezoeken.

Marbella is een prachtige Andalusische mediterrane stad in de provincie Malaga, gelegen aan de Costa del Sol. De stad maakt indruk met zijn typische mediterrane Arabische stijl en staat bekend om de jachthaven van Puerto Banus, wat de ontmoetingsplaats is van de rich and famous. Marbella biedt haar bezoekers tal van attracties, prachtige stranden en de vele thermale baden.

Naast zon, zee en strand heeft Ibiza ook prachtige landschappen en een geweldige oude binnenstad te bieden. Het eiland is het op twee na grootste eiland van de Balearen en biedt plaats aan 130.000 inwoners.

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 27

U vaart op:

MS EUROPA 2

Een exclusief gevoel, genieten, culinaire hoogtepunten, luxueuze en informele ambiance en entertainment op het hoogste niveau, dat kunt u verwachten op een cruise met Hapag-Lloyd Cruises aan boord van de MS Europa 2.

Bouwjaar:

2013

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

516
Leer meer over MS EUROPA 2

Wie reist er?

Volwassenen16+ jaren
2
Kinderen0-15 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Bilbao met de MS EUROPA 2