greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17062444

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Azamara Onward

Azamara
1 / 22
Boetiekhotelgevoel aan boord
Legt aan in kleine havens
Meesleepende reisroutes

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Azamara Onward

Rederij

Azamara

Route

Vertrek 18:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Porto Santo Stefano is een plaats (capoluogo) in de Italiaanse gemeente Monte Argentario, provincie Grosseto, en telt ongeveer 8810 inwoners.

Een van de grootste Italiaanse havens is te vinden in Livorno. Rond de 161.000 inwoners leven in deze stad, die ondanks de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog nog vele historische gebouwen bezit, zoals het Duomo di Livorno Kathedraal. Verdere bezienswaardigheden zijn de talrijke kerken, synagogen en vestingwerken. Ook worden er regelmatig excursies naar de welbekende toren van pisa georganiseerd. Hier kunt u prachtige foto's maken van de scheef gebouwde toren.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Portovenere is een prachtige, kleine stad in westen van Italië in de buurt van La Spezia. In de omgeving kunt u prachtige oude kastelen, huizen en kerken vinden. Vanaf het kasteel kunt u een indrukwekkende wandeling op de Sentiero N°1 maken om boven te genieten van ongekende uitzichten. Bovenaan het dorp ligt een dorpje genaamd Campiglia. In het centrum staat een kerkje gebouwd dat dateert uit de 13de eeuw. Het is gebouwd op de restanten van een oudere tempel die opgedragen was aan Venus.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

De Italiaanse stad Santa Margherita Ligure ligt in de provincie Genua in het midden van de Golf van Tigullio. Santa Margherita Ligure is een kleine elegante havenstad met ongeveer 9915 inwoners. Alle huizen hebben een rode, gele en okere kleur en een barokke gevel. De haven dient niet alleen als een aanlegplaats voor de traditionele vissersboten en jachten, maar ook als uitgangspunt voor een aantal watersport evenementen, zoals Regatta's.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

Monte Carlo is de stad van de rijken en beroemdheden, maar biedt ook tal van bezienswaardigheden. Het paleis van de prins hoog boven de stad, het casino of de botanische tuinen zijn slechts enkele van de hoogtepunten. AS Monaco is een van de meest succesvolle voetbalclubs in de Franse competitie en ook de Formule 1 gastoptredens vinden elk jaar plaats in de kleine natie. De Côte d'Azur loopt ook langs de kust van Monte Carlo. Dit strand is een van de duurste plekken.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van de Cote d‘Azur is Nice. Met haar 350.000 inwoners is Nice de op vier na grootste stad van Frankrijk. Naast een geografisch gunstige ligging en een fijn klimaat, kenmerkt deze plaats zich door haar talrijke culturele activiteiten en verschillende bezienswaardigheden. Op cultureel, historisch, gastronomisch gebied en qua uitgaansmogelijkheden heeft de stad Nice ook genoeg te bieden. In de oude stad zult u zich bevinden in smalle steegjes met typische huisjes, waardoor u het échte Frankrijk ervaart.

Aankomst 08:00

Vertrek 22:00

-

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Sanary-sur-Mer is een kleine Franse stad die direct aan de Middellandse Zeekust ligt. Rond de tijd van de Tweede Wereldoorlog werd de stad een belangrijke plaats voor de ballingen. Vooral de moeite waard om te bezichtigen is de kapel van Notre-Dame de Pitie die in 1560 op een heuvel werd gebouwd. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de baai van Sanary. In dit badplaatsje in het zuid-oosten van Frankrijk kunt u genieten van heerlijke terrasjes en restaurantjes.

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Voor suite gasten:
  • Engelse butlerservice voor alle Suite-gasten
  • Gratis bronwater, frisdrank, thee en specialiteitenkoffie, huiswijn, internationale bieren en geselecteerde standaard sterke alcoholische dranken binnen de openingstijden van de bars, lounges en restaurants
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)
  • Havengelden , belastingen
  • Vrijetijds- en Entertainmentprogramma
  • Verblijf in de geboekte hutcategorie
  • Prive afternoon tea service
  • Fooien
  • All-inclusive
  • 24-uur roomservice
  • 235 internet minuten

Optionele diensten

  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels

Uitgesloten diensten

  • Dranken van exclusieve labels
  • Uitgaven van persoonlijke aard
1 / 12

U vaart op:

Azamara Onward

Azamara Onward is de nieuwste toevoeging aan de luxe vloot van Azamara. Het lijnschip zal in het voorjaar van 2022 door Europa gaan zeilen.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

804

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Azamara.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Azamara Onward