greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17088553

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Nautica

Oceania Cruises
1 / 22
Exclusieve kunstverzameling aan boord
Breid uw kennis uit in de wijnproeverij
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

10 Nachten

Cruise schip

Nautica

Route

Vertrek 19:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

Napels is met haar 1 miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Italië. De havenstad heeft naast een mooie strandpromenade ook vele bijzondere gebouwen, zoals burchten, paleizen, kloosters en kerken. De oude binnenstad van Napels werd in 1995 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. De Kathedraal van Napels is echt een bezoek waard. Deze prachtige kathedraal is gebouwd op resten van oudere kerken. Ook de kapel is in barokstijl.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Palermo is gelegen aan de noordkust van Sicilië. In Palermo vindt u tal van attracties, variërend van enkele paleizen, musea en galerieën. De vele plaatsen nodigen u uit om te genieten van een heerlijk drankje tijdens het kijken naar het kleurrijke leven.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Olbia is een van de grootste steden van Sardinië en is gelegen in het noordoosten van het eiland. De stad ligt aan de Golf van Olbia en ten noorden van de beroemde Costa Smeralda. Olbia onderscheidt zich in het bijzonder door zijn provinciale karakter en de smalle, gezellige straatjes, die ideaal zijn voor een korte wandeling door de stad.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Monte Carlo is de stad van de rijken en beroemdheden, maar biedt ook tal van bezienswaardigheden. Het paleis van de prins hoog boven de stad, het casino of de botanische tuinen zijn slechts enkele van de hoogtepunten. AS Monaco is een van de meest succesvolle voetbalclubs in de Franse competitie en ook de Formule 1 gastoptredens vinden elk jaar plaats in de kleine natie. De Côte d'Azur loopt ook langs de kust van Monte Carlo. Dit strand is een van de duurste plekken.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Marseille is een van de belangrijkste havensteden van Frankrijk en heeft een rijke geschiedenis tot wel 600 v. Chr. Een bezoek aan de oude haven en de Notre-Dame de la Garde worden in het bijzonder aanbevolen. De Notre-Dame heeft de ideale locatie om over de stad heen te kijken. De stad is een combinatie van stijl en geschiedenis met winkelgebieden en moderne architectuur. Een rondvaart door de stad zal u naar de Château d'If leiden. Dit is een indrukwekkend fort op een eiland met ongerepte stranden en spectaculaire kalksteenkliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Port Maó ligt op het Baleareneiland Menorca, het zuster eiland van Mallorca. Het eiland heeft een prachtige natuurlijke textuur, waardoor u hier nog steeds veel ongerepte stranden, kleine baaitjes en geweldige flora en fauna kunt vinden. In Maó vindt u tal van historische gebouwen, musea en winkels.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Alicante heeft u talrijke bezienswaardigheden te bieden. Naast verscheine historische bouwwerken, zoals de burcht San Fernando of de stierenvechten arena, nodigen de promenade en de oude binnenstad u uit voor een heerlijke wandeling of een middagje shoppen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Valencia ligt aan de Spaanse oostkust en heeft ongeveer 810.000 inwoners. De oude binnenstad biedt plaats aan talrijke bezienswaardigheden, zoals de uit het jaar 1262 stammende kathedraal, die nog in goede toestand verkeerd. Het symbool van Valencia en de klokkentoren van de kathedraal kunt u vandaag de dag nog steeds bezichtigen. Met de moderne tram kunt u geheel ontspannen en de talrijke mooie stranden van Valencia bezoeken. Ook kunt u flaneren door de prachtige winkelstraten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 11

U vaart op:

Nautica

De Nautica schittert met haar prachtige charme en karakter. Dit elegante schip breng u naar de mooiste plekken ter wereld. Aan boord wordt aan de hoogste normen voldaan en zult u genoeg entertainment ervaren.

Bouwjaar:

2000

Passagiers:

684
Leer meer over Nautica

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 10 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Nautica