greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17808662

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Seabourn Encore

Seabourn
1 / 30
Alle suites hebben een eigen veranda
Het interieur van het schip is ontworpen door Adam D. Tihany
Spa en fitnessruimte

Bestemming

Middellandse Zee

Reisduur

9 Nachten

Cruise schip

Seabourn Encore

Rederij

Seabourn

Route

Vertrek 17:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Alghero ligt direct aan zee en biedt naast haar adembenemende, lange zandstranden ook een zeer mooie oude binnenstad. De stad, die in de 7e eeuw door de Genuese familie van Doria gesticht wird, wordt gekenmerkt door haar talrijke Monumenten, kerken en pittoreske paleizen. Alghero biedt u talrijke tradities, leuke mogelijkheden voor het maken van uitstapjes en fascinerende bezienswaardigheden.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Port Maó ligt op het Baleareneiland Menorca, het zuster eiland van Mallorca. Het eiland heeft een prachtige natuurlijke textuur, waardoor u hier nog steeds veel ongerepte stranden, kleine baaitjes en geweldige flora en fauna kunt vinden. In Maó vindt u tal van historische gebouwen, musea en winkels.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Naast zon, zee en strand heeft Ibiza ook prachtige landschappen en een geweldige oude binnenstad te bieden. Het eiland is het op twee na grootste eiland van de Balearen en biedt plaats aan 130.000 inwoners.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Cartagena is gelegen in het zuidoosten van Spanje. De havenstad heeft niet alleen een van de grootste havens in Spanje, maar ook vele historische gebouwen. Zodat u kunt genieten van onder andere de ruïnes van het kasteel "Castillo de la Concepción" dat een geweldig uitzicht over de stad en omgeving biedt.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Motril is een stad in de provincie Granada in Zuid-Spanje. Het ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de provinciale hoofdstad Granada direct aan de Middellandse Zee. Motril is een belangrijke industriële en commerciële stad van de provincie (papier, suikerriet, visserij).

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ceuta ligt op een schiereiland aan de Straat van Gibraltar, aan de Noord-Afrikaanse kust. De stad ligt op ongeveer 21 km van de kust van Spanje en beschikt over een Andalusische lifestyle en Noord-Afrikaanse mobiliteit. Naast een heel mooi landschap heeft Ceuta ook vele culinaire hoogstandjes te bieden. Vanwege de nabijheid van de zee bhoort vis tot een bijzonder specialiteit.

Aankomst 07:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Belastingen en havengelden
  • Alle fooien voor het cabinepersoneel, Restaurant Stewards en het entertainmentprogramma aan boord
  • Accommodatie in de geboekte categorie cabine
  • Alle maaltijden en een ruime keuze aan drankjes aan boord
  • Gebruik van faciliteiten aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 21

U vaart op:

Seabourn Encore

De Seabourn Encore is in 2016 geïntroduceerd. Met dit innovatieve schip van het luxe Seabourn segment reist u naar paradijselijke bestemmingen voor een vakantie die u niet snel zal vergeten.

Bouwjaar:

2016

Passagiers:

604
Leer meer over Seabourn Encore

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
  • 2 Volwassenen

  • 9 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Seabourn.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Seabourn Encore