greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16993967

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Seven Seas Voyager

Regent Seven Seas Cruises
1 / 30
"Observation Lounge" met dagelijks live muziek
4 restaurants aanwezig op het schip
Elegant Casino voor de spannende avonden

Bestemming

Westelijke Middellandse Zee

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Seven Seas Voyager

Route

Vertrek 19:00

Met ongeveer 48.000 inwoners ligt de havenstad Civitavecchia in de provincie Rome, waardoor het gemakkelijk is om de Italiaanse hoofdstad te bereiken. Rome heeft een bevolking van ongeveer 2,7 miljoen en een uitgebreide lijst met attracties: het Colosseum, de Sint-Pietersbasiliek, het Vaticaan en de Trevifontein zijn enkele van de meest bezochte plekken. De "Eeuwige stad" heeft historische sporen van het oude Romeinse rijk die worden weerspiegeld in de monumenten en de cultuur van de stad. Bovendien biedt het een groot aantal shows, musea, parken en natuurlijk restaurants waar u de fantastische Italiaanse keuken kunt proeven. Hoogtepunten van Civitavecchia Bezoek het Pantheon met zijn verbazingwekkende architectuur Ontdek de schoonheid van pleinen en parken in Rome Ontdek de ruïnes van Foro di Augusto

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Portoferraio ligt in Toscane en is de hoofdstad van Elba. Het winterverblijf van Napoléon Bonaparte is zonder aarzeling de belangrijkste bezienswaardigheid. Dit verblijf met prachtige tuin kan tegen betaling bekeken worden.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Een van de grootste Italiaanse havens is te vinden in Livorno. Rond de 161.000 inwoners leven in deze stad, die ondanks de verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog nog vele historische gebouwen bezit, zoals het Duomo di Livorno Kathedraal. Verdere bezienswaardigheden zijn de talrijke kerken, synagogen en vestingwerken. Ook worden er regelmatig excursies naar de welbekende toren van pisa georganiseerd. Hier kunt u prachtige foto's maken van de scheef gebouwde toren.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De Italiaanse havenstad Genua ligt in het noordwesten van het land. Vanwege haar ligging is Genua gefocust op de zee. Verder zijn de steile oprijzende bergen van de Apennijnen ook kenmerkend voor de stad. Tot de bezienswaardigheden behoren talrijke historische bouwwerken, musea, paleizen en het symbool van de stad: La Laterna. De 117 meter hoge vuurtoren werd in het jaar 1128 gebouwd en bevindt zich in het westelijke deel van de stad.

Aankomst 08:30

Vertrek 17:00

Er is genoeg reden om eens een bezoek te brengen aan Toulon. Deze stad gelegen in Zuid-Frankrijk aan de Middellandse Zee is de belangrijkste militaire havenstad van de Franse middellandse kust. Vandaar dat een bezoek aan het Marine museum zeker niet mag worden vergeten. Verder heeft Toulon een erg uitnodigend oud centrum waar u verblijd zult worden met de vele fonteinen die de stad telt. Vanaf de berg Faron word u verblijd met een prachtig uitzicht over Toulon.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Palamós bevindt zich in het noord-oosten van Spanje aan de Costa Brava. Door de ligging aan de voet van het kustgebergte Massís de les Gavarres vindt men in Palamós brede zandstranden en prachtige baaien. Het gebied is erg culinair en vooral zeevruchten zijn een specialiteit.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Ajaccio, de hoofdstad van Corsica, straalt zoals alle steden langs de Cote d'Azur, een mediterrane sfeer uit. Tot de bezienswaardigheden van de stad behoort onder andere het Musée Fesch, dat beschikt over een grote collectie Italiaanse schilderijen van 1400 tot 1800. Ook de kathedraal Notre Dame en la Misericorde zijn een bezoek waard. Bovendien kunt u genieten van het geweldige binnenland met zeer afwisselingsrijke landschappen. Er is genoeg te zien, van ruige ravijnen, snelstromende rivieren, grote meren tot adembenemende kliffen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Olbia is een van de grootste steden van Sardinië en is gelegen in het noordoosten van het eiland. De stad ligt aan de Golf van Olbia en ten noorden van de beroemde Costa Smeralda. Olbia onderscheidt zich in het bijzonder door zijn provinciale karakter en de smalle, gezellige straatjes, die ideaal zijn voor een korte wandeling door de stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Palma de Mallorca is de hoofdstad van Mallorca en strekt zich uit langs de Baai van Palma aan de zuidkust van het eiland. De gotische kathedraal van La Seu is de bekendste attractie van de stad. Verder beschikt de stad over vele smalle straatjes die gedeeltelijk worden verbonden door trappen. Ook het paleis van de koning van Spanje bevindt zich hier. Het plein Plaza Mayor de Palma de Mallorca ligt centraal in het oude stadscentrum en verbindt de drie grootste winkelstraten met elkaar. Het plein is een verkleinde versie van het Plaza Mayor in Madrid.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Gebruik van faciliteiten aan boord
  • Alle dranken in de minibar (wordt dagelijks bijgevuld)
  • Onovertroffen persoonlijke service
  • Accommodatie in de geboekte cabinecategorie
  • Gevarieerde avond-programma
  • Vrije keuze uit alle toprestaurants
  • Echt all-inclusive - zonder uitzonderingen en voorwaarden
  • 24-uurs cabine service
  • Fooien aan boord
  • Alle haven-, ligplaats- en passagiers vergoedingen
  • Inclusief alle excursies aan wal (meer informatie op aanvraag)
  • Alle ruimte aan boord, van uw suite tot in de openbare ruimtes
  • Deelname aan boordactiviteiten

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 18

U vaart op:

Seven Seas Voyager

Beleef en onvergetelijke reis met de Seven Seas Voyager. Het in 2003 in dienst genomen luxe cruiseschip biedt u het hoogste comfort en laat u volledig van uw vakantie genieten met genoeg entertainment aan boord.

Bouwjaar:

2003

Passagiers:

680
Leer meer over Seven Seas Voyager

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Regent Seven Seas Cruises.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Civitavecchia (Rome), Italië met de Seven Seas Voyager