greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17296694

Westelijke Middellandse Zee vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Costa Diadema

Costa Cruises
1 / 39
Bekijk films in de 4D-bioscoop
Grand Prix-simulator
Gameszone met lasergames en videogames

Bestemming

Europa

Reisduur

11 Nachten

Cruise schip

Costa Diadema

Route

Vertrek 18:00

Kopenhagen is het culturele en economische centrum van Denemarken. De stad is de thuisbasis van het Deense parlement en de koninklijke familie. Het symbool van de stad is de Kleine Zeemeermin, die u zeker moet bezoeken. In 1913 werd het beeld onthult en sindsdien siert het Kopenhagen. Ook wat betreft plezier komt u niks te kort in deze stad. Tegenover het Centraal Station kunt u 's werelds oudste pretpark, Tivoli, bezoeken. Erg interessant is een wandeling door de hippiewijk Vrijstad Christiania.

Aankomst 09:00

Vertrek 16:30

Kristiansand ligt aan de Noordzee in het zuiden van Noorwegen en is een fantastische plek voor natuur- en cultuurliefhebbers. U kunt er leuke kunstmusea bezoeken of een bezoekje brengen aan het pittoreske kunstenaarscafé Vaktbua, waar u tevens lekker kunt lunchen. Ook zijn er mooie kerken te bezoeken, zoals de Oddernes Kerk met schitterend houtenwerken en structuren en een prachtige orgel. In de omgeving bevinden zich diverse natuurparken en ook het eilandje Odderøya is een echte aanrader. Deze voormalige marinebasis is nu een fantastische plek om te wandelen en fietsen.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

De op een na grootste haven van Frankrijk vindt u in Le Havre, een stad in het noordwesten van het land. In deze stad komen de rivier de Seine en het Engelse kanaal samen. Met ongeveer 180.000 inwoners is Le Havre ook de grootste stad van Normandië. Tot de bezienswaardigheden behoren de stadskern, die sinds 2005 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kerk St. Josef, het museum voor de beeldende kunst en de brug van Normandië.

Aankomst 10:00

Vertrek 20:00

De stad biedt plaats aan de grootste visserijhaven van de wereld. Kijk naar de drukte of maak een ontspannen wandeling door de kronkelende straatjes. In een van de vele cafés en restaurants kunt u kennis maken met de typische Spaanse keuken.

Aankomst 13:00

Vertrek 20:00

De hoofdstad van Portugal is een van de oudste steden en biedt toeristen talrijke interessante culturele evenementen. De Torre de Belém en het Mosteiro dos Jerónimos werden in 1983 opgenomen in de werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder heeft Lissabon talrijke bijzondere bouwwerken, parken en musea. Ook is de stad erg geliefd onder Jazz liefhebbers, vanwege het feit dat hier jaarlijks het Jazzfestival "Jazz em Agosto" plaatsvindt. Verder moet u in ieder geval de Portugese keuken een keertje uitgeprobeerd hebben. Een nationale specialiteit van Portugal is bijvoorbeeld stokvis.

Aankomst 13:00

Vertrek 19:00

Alicante heeft u talrijke bezienswaardigheden te bieden. Naast verscheine historische bouwwerken, zoals de burcht San Fernando of de stierenvechten arena, nodigen de promenade en de oude binnenstad u uit voor een heerlijke wandeling of een middagje shoppen.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Traditie en moderniteit ontmoeten elkaar in Barcelona en creëerden een van de mooiste steden in Spanje. Met ongeveer 1.620.000 inwoners is Barcelona de tweede grootste stad van het land. In Barcelona kunt u genieten van prachtige stranden, kunst, de heerlijke Spaanse keuken en prachtige winkels. Ontdek de prachtige straatjes in de oude stad 'Ciutat Vella' en bezoek de magische fontein 'Font Màgica'. Ook zijn er prachtige kerken en kathedralen te bezichtigen in het stadcentrum van Barcelona.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Drankenpakketten zijn op voorhand bij te boeken. Sinds 1 april 2017 zijn op sommige cruises voor bepaalde hutcategorieën de drankenpakketten inbegrepen. Wij adviseren u hier graag over.
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Overnachting in de door u gekozen hutcategorie
  • Fooien aan boord
  • Koffie en thee enkel bij het ontbijt
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Dranken + 15% bedieningstoeslag
1 / 30

U vaart op:

Costa Diadema

Beleef aan boord van de Costa Diadema uw ultieme cruise ervaring. Laat u verleiden door het uitgebreide aanbod aan attracties en de diversiteit aan culinaire hoogstandjes terwijl u langs de mooiste bestemmingen vaart.

Bouwjaar:

2014

Munteenheid:

EUR

Passagiers:

4947
Leer meer over Costa Diadema

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 11 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Costa Cruises.

Westelijke Middellandse Zee vanaf Kopenhagen, Denemarken met de Costa Diadema