greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17569973

Zuid-Amerika vanaf Buenos Aires, Argentinië met de Oosterdam

Holland America Line
1 / 22
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Oosterdam

Route

Buenos Aires is een van de meest populaire steden in Zuid-Amerika. Hier ontdekt u de historische hoogtepunten, het typische Zuid-Amerikaanse ritme en vele culinaire hoogstandjes. De stad bruist de hele dag door. Geniet in de nacht van tango shows en theatervoorstellingen en overdag van de wereldberoemde Argentijnse steaks. Een waardevolle plek in de stad is het Plaza de Mayo, waar de republiek onafhankelijk werd verklaard.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Montevideo is de stad met de hoogste kwaliteit van leven in Zuid-Amerika. Ontdek deze stad met vele parken, die voornamelijk worden gevonden in de buitenwijken van Montevideo. In het centrum van de stad is er, naast een aantal oudere gebouwen, moderne hoogbouw dat de stad het politieke, financiële en culturele centrum van het land maakt. Tijd om te ontspannen is er ook. Dit kan op een van de vele stranden die hier te vinden zijn.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:30

Stanley is de enige stad op de Falklandeilanden en de thuisbasis van ongeveer 2.500 mensen. Ontdek de kleine stad, dat sinds de 19de eeuw hier gevestigd is. De stad is het centrale inkoopgebied voor het hele eiland. De Engelsen hebben invloed gehad op het eiland. Dit is terug te zien aan de welbekende, rode postbussen en telefoonhokjes. Waar de Falklandeilanden vooral bekend om staan is het grote aantal pinguïns dat er leeft.

Kaap Hoorn ligt op de landtong van een Chileense rotseiland. De omvaart van de Kaap behoort tot een van de moeilijkste passages met het schip. De Atlantische Oceaan en de Stille Oceaan ontmoeten elkaar hier met hun koude en warme water massa's, wat resulteert in een sterke stroom.

Glacier Alley is een reeks van prachtige gletsjers. Glacier Alley is gelegen in het Beaglekanaal, dat maar liefst 240 kilometer lang is. U kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de Glacier Alley gletsjer en als u geluk heeft kunt u ook nog eens de pinguïns en zeehonden spotten.

Het Beaglekanaal passage onderscheidt zich door zijn charme en dat puur natuur gevoel. Een verscheidenheid aan dieren heeft hier zijn leefgebied gecreëerd en met een beetje geluk zie je onder andere dolfijnen, walvissen, zeeolifanten, zeeleeuwen en pinguïns. Bovendien laten gletsjers en de Darwin Cordillera onvergetelijke indrukken acter.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Ushuaia is de zuidelijkste stad van Argentinië en ligt dichtbij het ​​Tierra del Fuego National Park met zijn spectaculaire landschappen. Bekijk de stad en de omgeving ook eens van boven af. Vanaf de gletsjer Martial heeft u een prachtig uitzicht. Het stadje lijkt erg Scandinavisch door de houten huizen, prachtige natuurlandschappen en vrolijke kleuren. De stad bevindt zich op het eiland 'Vuurland'. Dit eiland kent veel verschil tussen zomer en winter, wat het een interressante plek maakt voor elk seizoen.

De Straat Magellaan, die kort voor het zuidelijkste puntje van Zuid-Amerika de Atlantische oceaan met de Stille Oceaan verbind, is een zeestraat met talloze eilanden en zijkanalen. Het is gelegen tussen het Zuid-Amerikaanse vasteland en het eiland Tierra del Fuego en behoort sinds 1881 tot het Chileense grondgebied.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Punta Arenas is met meer dan 100.000 inwoners de meest zuidelijke grote stad van Chili. De inwoners van deze stad komen uit verschillende landen. Zo vindt u er Portugese zeevaarders en Engelse dierenfokkers. De Kroaten hebben een sterke invloed gehad in de ontwikkeling van de stad. Dit is terug te zien in de gebouwen en de winkels. Het landschap van Punta Arenas bestaat voor een groot gedeelte uit gletsjers, meren en fjorden. In de provincie Magallanes zijn meer pinguïns dan mensen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 10

U vaart op:

Oosterdam

Beleef een geweldige cruise aan boord van de Oosterdam. Geniet van de heerlijke gerechten, die door de gastronomische koks zijn bereid. De gezellige sfeer van het schip nodigt u uit om te rusten en te ontspannen.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

1964
Leer meer over Oosterdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Zuid-Amerika vanaf Buenos Aires, Argentinië met de Oosterdam