greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17241406

Zuid-Amerika vanaf Lima-Callao, Peru met de Silver Wind

Silversea
1 / 34
Geniet van entertainment in de Show lounge
Drink heerlijke cocktails aan de bars
Neem een duik in de schitterende zwembad

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

8 Nachten

Cruise schip

Silver Wind

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 20:00

Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Ontdek Paracas en haar rijke Inca cultuur. Bewonder de indrukwekkende tempel van de zon en wandel in de voetsporen van deze cultuur. Paracas is niet alleen bekend om haar betoverende stranden en de Zuid-Amerikaanse sfeer. Paracus staat ook bekend om drie verschillende klimaatzones, namelijk Costa, Sierra en Selva. De flora van Peru is zeer divers en gevarieerd en bewoner nooit eerder geziene soorten bloemen en planten.

Aankomst 06:30

Vertrek 20:00

Arica ligt in het Zuid-Amerikaanse land Chili en wordt in de volksmond ook wel "de stad van het eeuwige voorjaar" genoemd. Arica zal u niet alleen verassen met zijn stranden en helder blauw water, maar ook met bezienswaardigheden zoals het archeologisch museum en het douanehuisje, ontworpen door Gustav Eiffel.

Aankomst 05:00

Vertrek 23:00

De stad Antofagasta ligt in het noorden van Chili aan de rand van de woestijn Atacama. In de stad wonen meer dan 300.000 mensen. De naam Antofagasta komt oorspronkelijk uit de taal Quechua en betekend "Dorp aan de grote Zoutzee."

Aankomst 12:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 11:00

Vertrek 16:00

Coquimbo is een Chileense havenstad in het noordwesten van het land. De stad heeft een bruisend uitgaansleven met veel nachtclubs en gezellige bars. Ook is het een ideale plaats voor spannende wateractiviteiten, zoals surfen, kitesurfen en snorkelen, maar ook parasailing en paragliden. Tevens kunt u in Coquimbo van geweldige specialiteiten genieten, zoals porotos granados en wijnen gemaakt in de regio. Daarnaast zijn er nog talloze leuke culturele bezienswaardigheden te bewonderen, zoals Iglesia de Guayacan en Museo de Ciencias del Mar.

Aankomst 08:00

In de Chileense havenstad Valparaíso leven circa 300.000 inwoners. Kenmerken voor deze stad zijn de bont versierde huizen die de charme bepalen van deze stad. In de buurt van de stad zijn verschillende wijngaarden te vinden waar de wereldwijd bekende Chileense wijn wordt geproduceerd. De prachtige historische binnenwijk staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Zeker een bezoek waard dus!

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 28

U vaart op:

Silver Wind

Aan boord van de Silver Wind, kunt u genieten van een unieke service en pure luxe. Ontdek de mooiste bestemmingen en vaar op de indrukwekkendste zeeën. Op de Silver Wind valt altijd iets te beleven en is geen dag te lang.

Gerenoveerd in:

2021

Passagiers:

274
Leer meer over Silver Wind

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 8 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Zuid-Amerika vanaf Lima-Callao, Peru met de Silver Wind