greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16906009

Zuid-Amerika vanaf San Antonio, Chili met de Oosterdam

Holland America Line
1 / 19
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

17 Nachten

Cruise schip

Oosterdam

Route

Vertrek 15:00

San Antonio is een kustplaats gelegen in het midden van Chili. De stad ligt tussen heuvels en duinen. Het gebied staat bekend om de vis. De haven is dan ook de grootste in vracht opslag en de drukste van de westkust van Zuid-Amerika. San Antonio heeft een mediterraan klimaat dat vooral beïnvloed wordt door de zeewind. Ga voor een wandeling langs het water op de boulevard en probeer de Chileense specialiteit vis die dagvers wordt geserveerd.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Coquimbo is een Chileense havenstad in het noordwesten van het land. De stad heeft een bruisend uitgaansleven met veel nachtclubs en gezellige bars. Ook is het een ideale plaats voor spannende wateractiviteiten, zoals surfen, kitesurfen en snorkelen, maar ook parasailing en paragliden. Tevens kunt u in Coquimbo van geweldige specialiteiten genieten, zoals porotos granados en wijnen gemaakt in de regio. Daarnaast zijn er nog talloze leuke culturele bezienswaardigheden te bewonderen, zoals Iglesia de Guayacan en Museo de Ciencias del Mar.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In het kleine plaatsje General San Martín aan de Peruaanse kust wachten u vele interessante trips, die u een eerste blik zullen verschaffen van het land. De Inca cultuur behoort tot Peru. Bezoek een van de oude heilige plaatsen en ontdek het verhaal/geschiedenis achter deze oude cultuur.

Aankomst 06:00

Lima is de Peruaanse hoofdstad en tevens de grootste stad van het land. Samen met de havenstad Callao vormt Lima het grootstedelijk gebied van de Zuid-Amerikaanse westkust. Het historische centrum van Lima staat sinds 1990 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Door een culturele mix van westerse invloeden en inheemse culturen zijn er in Lima veel verschillende wijken te vinden. Ongeveer 40 km ten zuidoosten van Lima bevindt zich de archeologische opgraving Pachacamac. Hier zijn nog verschillende tempels te bezichtigen. Gevonden opgravingen kunt u in het museum bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In het westen van Peru ligt het mooie havenstadje Salaverry. Deze stad telt ongeveer 15.000 inwoners en dient als haven voor Trujillo, de tweede grootste stad van Peru. In de omgeving bevinden zich diverse boeiende archeologische locaties waar u opgravingen kunt bewonderen. De Ruïnes van Chan Chan in Trujillo zijn een fascinerende bezienswaardigheid die tevens op de UNESCO werelderfgoedlijst staan. De kleurrijke stad Trujillo biedt ook tal van waanzinnige bezienswaardigheden en activiteiten. Het Freedom Monument , de Kathedraal Basilica van St. Mary en de Botanische Tuinen zijn erg indrukwekkend.

Aankomst 05:00

Vertrek 19:00

Manta is een kustplaats in het westen van Zuid-Amerika, dat een aantrekkelijk klimaat en schitterende langgerekte stranden heeft. Het is de tweede grootste havenstad van het land. De stranden zijn perfect om diverse watersporten uit te oefenen of aan te leren, zoals kitesurfen, windsurfen, duiken en snorkelen. Manta is nog niet ontdekt door de meerderheid van de toeristen en is daarom perfect als u op uw gemak het echte Ecuador wilt ontdekken. Langs de kust kunt u heerlijk genieten van lokale gerechten terwijl u geniet van het uitzicht op de oceaan.

Aankomst 10:00

Fuerte Amador is een klein tropisch eiland dat wordt gezien als de toegangspoort naar Panama City. Op het eiland vindt u vele restaurants en winkels die u uitnodigen lekker te flaneren. Een cruise door het Panamakanaal is indrukwekkend maar zeker ook leerzaam. Kom alles te weten over de constructie en functies van dit door de mens gemaakte wonder. Ook kunt u genieten van city-, kanaal-, en culturele excursies. Ontdek dit eiland in de Stille Oceaan en geniet van elk moment.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 10

U vaart op:

Oosterdam

Beleef een geweldige cruise aan boord van de Oosterdam. Geniet van de heerlijke gerechten, die door de gastronomische koks zijn bereid. De gezellige sfeer van het schip nodigt u uit om te rusten en te ontspannen.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

1964
Leer meer over Oosterdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 17 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Zuid-Amerika vanaf San Antonio, Chili met de Oosterdam