greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17457829

Zuid-Amerika vanaf Valparaíso, Chili met de Silver Ray

Silversea
1 / 20
Een van de meest ruimtelijke schepen ooit gebouwd
Revolutionair design in publieke ruimtes
Ruime Suites met met zicht op oceaan!

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Silver Ray

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 14:00

In de Chileense havenstad Valparaíso leven circa 300.000 inwoners. Kenmerken voor deze stad zijn de bont versierde huizen die de charme bepalen van deze stad. In de buurt van de stad zijn verschillende wijngaarden te vinden waar de wereldwijd bekende Chileense wijn wordt geproduceerd. De prachtige historische binnenwijk staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Zeker een bezoek waard dus!

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

De havenstad Puerto Montt heeft een wonderschone skyline met de vulkaan Calbuco op de achtergrond. Deze vulkaan behoort tot de actieve vulkanen in Chili. Toch is sinds 1961 de vulkaan niet meer uitgebarsten. De regio rondom Puerto Montt kent een lange historie, dat meer dan duizenden jaren terug gaat. In Puerto Montt mag in ieder geval een bezoek aan de ambachtelijke markt in de haven niet ontbreken.

De Chileense fjorden worden beschouwd als imposant en spectaculair. Ontdek een prachtige regio en geniet van geweldige uitzichten vanaf uw schip. U zult gegarandeerd van de Chileense fjorden genieten.

Aankomst 08:30

Vertrek 21:30

Punta Arenas is met meer dan 100.000 inwoners de meest zuidelijke grote stad van Chili. De inwoners van deze stad komen uit verschillende landen. Zo vindt u er Portugese zeevaarders en Engelse dierenfokkers. De Kroaten hebben een sterke invloed gehad in de ontwikkeling van de stad. Dit is terug te zien in de gebouwen en de winkels. Het landschap van Punta Arenas bestaat voor een groot gedeelte uit gletsjers, meren en fjorden. In de provincie Magallanes zijn meer pinguïns dan mensen.

Aankomst 12:00

Vertrek 16:00

De Garibaldi baai bevindt zich in het zuidelijkste puntje van Chili. Vanuit hier kunt u de gelijknamige gletsjer en reusachtige sneeuwvlaktes bekijken.

Aankomst 22:00

Ushuaia is de zuidelijkste stad van Argentinië en ligt dichtbij het ​​Tierra del Fuego National Park met zijn spectaculaire landschappen. Bekijk de stad en de omgeving ook eens van boven af. Vanaf de gletsjer Martial heeft u een prachtig uitzicht. Het stadje lijkt erg Scandinavisch door de houten huizen, prachtige natuurlandschappen en vrolijke kleuren. De stad bevindt zich op het eiland 'Vuurland'. Dit eiland kent veel verschil tussen zomer en winter, wat het een interressante plek maakt voor elk seizoen.

Aankomst 18:00

Buenos Aires is een van de meest populaire steden in Zuid-Amerika. Hier ontdekt u de historische hoogtepunten, het typische Zuid-Amerikaanse ritme en vele culinaire hoogstandjes. De stad bruist de hele dag door. Geniet in de nacht van tango shows en theatervoorstellingen en overdag van de wereldberoemde Argentijnse steaks. Een waardevolle plek in de stad is het Plaza de Mayo, waar de republiek onafhankelijk werd verklaard.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 13

U vaart op:

Silver Ray

Boek uw volgende luxe cruise-avontuur aan boord van de gloednieuwe Silver Ray en geniet van een revolutionair ontwerp, waardoor u kunt genieten van fantastische hoeveelheden ruimte en een spectaculair uitzicht!

Bouwjaar:

2024

Passagiers:

728

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Zuid-Amerika vanaf Valparaíso, Chili met de Silver Ray