greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17636730

Zuid-Amerika vanaf Valparaíso, Chili met de Silver Wind

Silversea
1 / 39
Geniet van entertainment in de Show lounge
Drink heerlijke cocktails aan de bars
Neem een duik in de schitterende zwembad

Bestemming

Zuid-Amerika

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Silver Wind

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

In de Chileense havenstad Valparaíso leven circa 300.000 inwoners. Kenmerken voor deze stad zijn de bont versierde huizen die de charme bepalen van deze stad. In de buurt van de stad zijn verschillende wijngaarden te vinden waar de wereldwijd bekende Chileense wijn wordt geproduceerd. De prachtige historische binnenwijk staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Zeker een bezoek waard dus!

Aankomst 12:00

Vertrek 17:00

Niebla, ook wel Valdivia genoemd, ligt aan de Río Valdivia, die in de buurt van de stad uitmondt in de Grote Oceaan. De stad heeft 150.000 inwoners. U kunt onder andere een bezoek brengen aan de overblijfselen van de Spaanse vesting uit de 17e en 18e eeuw. Maak kennis met de geschiedenis van de Duitse immigranten in het Stadsmuseum of maak een wandeling over de vismarkt.

Aankomst 08:30

Vertrek 19:00

De havenstad Puerto Montt heeft een wonderschone skyline met de vulkaan Calbuco op de achtergrond. Deze vulkaan behoort tot de actieve vulkanen in Chili. Toch is sinds 1961 de vulkaan niet meer uitgebarsten. De regio rondom Puerto Montt kent een lange historie, dat meer dan duizenden jaren terug gaat. In Puerto Montt mag in ieder geval een bezoek aan de ambachtelijke markt in de haven niet ontbreken.

Aankomst 06:00

Vertrek 19:00

Castro is de hoofdstad van het tweede grootste eiland van het archipel Chiloé en is gelegen in de regio de Los Lagos. Castro staat bekend om zijn vissershuizen op palen, gevonden kunnen worden langs de kust. De stad heeft een mild klimaat met een hoge luchtvochtigheid.

Aankomst 06:00

Vertrek 20:00

Tortel is een kleine gemeente met circa 500 inwoners, in het zuiden van de Región de Aisén. De belangrijkste bron van inkomsten vormt het doorvoer verkeer, welke onder andere aangetrokken wordt door het in het noorden liggende National Park Laguna San Rafael met zijn gletsjers. Zowel de haven en twee geliefde visgebieden in het noorden als ook het in het zuiden gelegen National Park Bernardo O'Higgens vormen populaire trekpleisters voor toeristen.

Aankomst 09:30

De Chileense fjorden worden beschouwd als imposant en spectaculair. Ontdek een prachtige regio en geniet van geweldige uitzichten vanaf uw schip. U zult gegarandeerd van de Chileense fjorden genieten.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Ushuaia is de zuidelijkste stad van Argentinië en ligt dichtbij het ​​Tierra del Fuego National Park met zijn spectaculaire landschappen. Bekijk de stad en de omgeving ook eens van boven af. Vanaf de gletsjer Martial heeft u een prachtig uitzicht. Het stadje lijkt erg Scandinavisch door de houten huizen, prachtige natuurlandschappen en vrolijke kleuren. De stad bevindt zich op het eiland 'Vuurland'. Dit eiland kent veel verschil tussen zomer en winter, wat het een interressante plek maakt voor elk seizoen.

Straat Drake is een zeestraat tussen het zuidpunt van Zuid-Amerika en het noordpunt van Antarctica. Het verbindt de Atlantische Oceaan met de Grote Oceaan. De straat werd vernoemd naar de ontdekkingsvaarder Francis Drake maar werd voor het eerst bevaren door de Nederlandse schipper Willem Cornelisz Schouten. De harde wind in het gebied zorgt ervoor dat de zee ruig is. De straat wordt dan ook wel eens 'Drake Shake' genoemd vanwege het 'schudden' van de schepen. Als de wind gaat liggen wordt de straat ook wel 'Drake Lake' genoemd.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 28

U vaart op:

Silver Wind

Aan boord van de Silver Wind, kunt u genieten van een unieke service en pure luxe. Ontdek de mooiste bestemmingen en vaar op de indrukwekkendste zeeën. Op de Silver Wind valt altijd iets te beleven en is geen dag te lang.

Gerenoveerd in:

2021

Passagiers:

274
Leer meer over Silver Wind

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Zuid-Amerika vanaf Valparaíso, Chili met de Silver Wind