greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762778

Zuidelijke Caraïben vanaf Philipsburg, St. Maarten, Nederlandse Antillen met de Silver Shadow

Silversea
1 / 41
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Geniet van het uitzicht in het panorama lounge
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Caribbean

Reisduur

7 Nachten

Cruise schip

Silver Shadow

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 19:00

Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse deel van het eiland St. Maarten. St. Maarten ligt in de Caribische Zee en is verdeeld tussen twee landen. Philipsburg ligt in het zuidelijke deel van het eiland. Dit is een overzeese gemeenschap van Nederland. Op St. Maarten zijn tal van mogelijkheden om te snorkelen, zwemmen en paard te rijden. De prachtige witte stranden zijn de ideale locatie om een relaxte cruise te hebben.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

St. John is een eiland van de Amerikaanse Maagden eilanden in het Caribisch gebied. De miljardair Laurance Rockefeller bouwde hier de Saint John National Park. In Trunk Bay bevindt zich het eerste "Underwater Trail", een Amerikaanse Nationaal Park.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Gustavia is de hoofdstad van het Franse eiland St. Barthélemy. Het eiland wordt ook vaak St. Barth genoemd. Geografisch gezien behoort het eiland tot de Caraïbische Zee. Het eiland heeft veel natuur. Typerend voor het eiland is dat er tussen de groene landschappen huizen met rode daken. In Gustavia liggen verschillende belastingvrije winkels. Aangezien de stad tijdelijk van Zweden is geweest, zijn er nog vele kenmerken van de Zweedse cultuur te vinden.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

De schitterende en kleurrijke stad Roseau ligt aan de zuidwestkust van het eiland Dominica. Het hele jaar door zijn de temperaturen hoog en kunt u genieten van het zonnige weer. Ontdek de geschiedenis van het eiland tijdens een bezoekje aan het Roseau Museum of verken de onderwaterwereld tijdens een duik bij Champagne Beach. Roseau is zeer geschikt om lekker te ontspannen, maar ook ideaal voor avonturiers. U kunt bijvoorbeeld duiken, walvissen spotten of raften. Ook is het leuk om te wandelen naar de top van Morne Bruce waar u kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over Roseau.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

Bezoek de hoofstad van het eiland Grenada en laat u verrassen door de warme temperaturen, het paradijselijke landschap en de fascinerende bezienswaardigheden. Er zijn nog vele historische plekken te bezoeken, zoals Fort George en Fort Frederick. Naast de indrukwekkende geschiedenis die te ontdekken is bij Fort George, kunt u hier ook genieten van het schitterend uitzicht op de haven. Als u in augustus reist, zult u het Carnival’s festival meemaken wat hier groots gevierd wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Les Trois-Ilets is een gemeente op het eiland Martinique en telt ongeveer 4617 inwoners. De naam Trois-Ilets is ontstaan door de samenvoeging van Ilet Siytain, Ilet Thébouy en Ilet Charles. Bezoek een van de culturele instellingen zoals een museum of een kunst gallerie om meer te weten komen over de geschiedenis van het eiland. Loop over de witte stranden om volledig tot rust te komen. Na een rustige middag in de zon kunt u een restaurant of een bar opzoeken om het lokale eten te ontdekken. </p> <b>Highlights van Trois-Ilets</b><br> <ul> <li>Spreidt uw handdoek op het beroemde strand Inham Anse Mitan </li> <li>Loop door het pottenbakkersdorp, Village de la Poterie, voor ambachtelijk kunst </li> <li>Zoek de Notre Dame de la Bonne Délivrance op om meer over het stadje te weten te komen </li> </ul>

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De hoofdstad van het eilandrepubliek St. Vincent en de Grenadines biedt een prachtig landschap. Dichte bossen, idyllische beekjes en prachtige stranden zijn slechts drie van de natuurlijke schoonheden. In Kingstown zullen de bezoekers een aantal markten met heerlijke exotische vruchten vinden.

Aankomst 07:00

De stad werd gesticht door de Britten en is de hoofdstad van de eilandenstaat en tevens een hele belangrijke haven. Het stadsbeeld wordt gedomineerd door gebouwen van de Britse koloniale architectuur. Chique wijken met exclusieve boetieks zijn hier niet ongewoon. In het centrum is er altijd wat te doen, want er zijn veel winkels, restaurants en bezienswaardigheden. De huizen zijn kleurrijk en met heerlijke restaurantjes is dit de ideale manier om de Caribische cultuur de ontdekken.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 33

U vaart op:

Silver Shadow

Kom aan boord van de Silver Shadow en geniet van een elegant interieur. Aan boord van het schip, die tot de Millennium klasse behoord wordt een speciale nadruk gelegd op de hartverwarmende service en bijzondere luxe.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Shadow

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 7 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Zuidelijke Caraïben vanaf Philipsburg, St. Maarten, Nederlandse Antillen met de Silver Shadow