greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762065

Zuidelijke Stille Oceaan vanaf Cairns, Australië met de Norwegian Sun

Norwegian Cruise Line
1 / 40
Het Stardust Theater laat u genieten van afwisselende shows
Gerenoveerd in 2016
Gevarieerd entertainmentprogramma voor jongere gasten

Bestemming

Zuidelijke Stille Oceaan

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Norwegian Sun

Eindpoort

Lautoka, Fiji

Route

Vertrek 23:00

Cairns is een populaire stad in het noordoosten van Australië. De stad is vooral bekend om het bruisende uitgaansleven vanwege de grote toestroom van toeristen. Daarnaast kun je aan de Esplanade heerlijk eten en winkelen. Hier zijn ook diverse BBQ mogelijkheden en een gratis toegankelijk zwembad. Bovendien ligt the Great Barrier Reef aan de kust van Cairns en zijn er meerdere excursies die naar dit adembenemende koraalrif gaan. Hier kunt u op diverse manieren genieten van het prachtige rif: duikend, op een glazen bodem boot of met een helikoptervlucht.

Aankomst 10:00

Vertrek 18:00

Airlie Beach heeft ongeveer 8.000 inwoners en is een zeer geliefd vakantieoord. Hiervandaan kan men het beste de Whitsunday eilanden bereiken. Hierbij gaat het om een eilandengroep dat bestaat uit 74 eilanden, met als hoofdattractie Whitehaven beach. Dankzij het warme weer het hele jaar door is Airlie Beach de perfecte plek voor leuke watersporten. Daarnaast zijn er ook veel leuke cafe’s om even lekker neer te strijken en leuke nachtclubs om de avonduren in door te brengen.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De schitterende kustplaats in het noordoosten van Australië biedt de combinatie tussen stad en strand. Met aan de ene kant uitzicht op de bergen die uitreiken boven de stad en aan de andere kant de langgerekte oceaan is Townsville een genot voor het oog. Ook ligt het populaire Great Barrier Reef langs de kust van de stad en dit biedt dus de ideale gelegenheid om dit prachtige koraalrif te bewonderen tijdens een duiktocht. Op het gebied van cultuur zijn er diverse boeiende musea te bezoeken. Zo is het Army Museum of North Queensland erg interessant en voor kunst is de Perc Tucker Regional Gallery een aanrader.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

In het zuiden van Nieuw-Caledonië ligt de prachtige kuststad Noumea. In deze paradijselijke stad vindt u een prachtig langgerekt strand met helderblauw water om heerlijk in te zwemmen of te duiken. Dankzij het heerlijke weer het hele jaar door kunt u hier optimaal van genieten. Ook op cultuur gebied kunt u zich lekker uitleven in één van de vele kunst, geschiedenis of maritieme musea. Vanaf Fol Hill heeft u schitterend uitzicht over de stad, de haven en de oceaan. Ook kunt u hier fascinerende straatkunstwerken vinden om te bewonderen tijdens uw verblijf.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Met een oppervlakte van 1.200 km² is Lifou het grootste hoogwaardige Atoll van de Loyaliteitseilanden, welke behoren tot Nieuw-Caledonië. Op het eiland bevinden zich grotten, welke zeker een bezoekje waard zijn.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Het 1500 vierkante meter grote eiland werd in 1606 ontdekt door de Portugese zeevaarder Pedro Fernandez de Quirós. Het is het meest zuidelijke eiland van de eilandengroep Vanuatu. De kustlijn van Mystery Island wordt door kristalhelder water en witte zandstranden gevormd. Tal van mogelijkheden voor het beoefenen van watersporten en een prachtig natuurlandschap maken een verblijf op Mystery Island tot een bijzondere ervaring.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

Vanuatu heeft een prachtige en adembenemende natuur te bieden. Geniet van kristalhelder water, witte zandstranden en dicht begroeide bossen. De eilanden beschikken ook over een aantal actieve vulkanen. Laat u betoveren door de natuur en de prachtig landschappen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Dravuni is een vulkanisch eiland in de Kadavu archipel van de Fiji eilanden. De oppervlakte bedraagt 0,8 km². Het eiland wordt bewoond door ongeveer 125 mensen en is het noordelijkste bewoonde eiland in de Great Astrolabe Reef.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Cruise van Cairns, Australië naar Lautoka, Fiji met de Norwegian Sun
  • Deelname aan evenementen aan boord
  • Accommodatie in de geboekte hut categorie
  • Alle havengelden en belastingen
  • Volpension aan boord

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven in specialiteitenrestaurants
  • Gebruik van internet
  • Reisverzekering
  • Fooien aan boord
  • Aanvullende services, zoals massages, kapper etc.
  • Persoonlijke uitgaven aan boord
1 / 29

U vaart op:

Norwegian Sun

Geniet van uw vakantie op het zonnigste schip van de Norwegian Cruise Line: de Norwegian Sun. Het schip heeft vele eetgelegenheden, een spa en een zwembad. Dit is alles wat u nodig heeft voor een afwisselende cruise!

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

1936
Leer meer over Norwegian Sun

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Norwegian Cruise Line.

Zuidelijke Stille Oceaan vanaf Cairns, Australië met de Norwegian Sun