greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16906066

Zuidoost-Azië vanaf Hongkong, China met de Noordam

Holland America Line
1 / 27
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Azië

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Noordam

Start poort

Hongkong, China

Route

Vertrek 16:00

In het zuidoosten van China bevindt zich de schitterende en bruisende stad Hongkong. De stad is ongelofelijk veelzijdig en heeft een breed aanbod aan prachtige bezienswaardigheden en spannende activiteiten. Bewonder de wolkenkrabbers, de haven en de adembenemende groene bergen vanaf Victoria Peak of tijdens een oogverblindende wandeling over de ‘Dragon’s Back’. Bezoek een van de grootste Boeddha’s, de Tian Tian Boeddha, van wel 34 meter hoog of proef de heerlijke Dim Sum en andere Chinese specialiteiten.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

De Ha Long Bay is gelegen in Noord-Vietnam in de Golf van Tonkin. Sinds 1994 hoort de baai tot de UNESCO werelderfgoed lijst. Het bijzondere van Ha Long Bay zijn de geschatte 1.969 kalksteen, veelal onbewoonde eilanden en talloze grotten en holen. Veel van de grotten, holen en stranden kunnen allen bij eb bereikt worden. In het 1.500 km² grote gebied ligt deels dichte jungle.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Da Nang ligt in centraal Vietnam en beschikt over een natuurlijke haven, die de stad tot een van de belangrijkste handelspunten maakt van de Grote Oceaan. Tot de bezienswaardigheden horen naast het Cham museum, de kathedraal en China Beach, ook het Mamorgebergte en de Wolkenpass. Deze bevinden zich op slechts 22 km ten noorden van Da Nang. De Wolkenpas, of ook wel Hai-Van-Pas genoemd, vormt een natuurlijk grens en scheidt twee weersoorten tussen Noord- en Zuid-Vietnam van elkaar. De pas is rond de 20 km lang en is 496 meter hoog. Op heldere dagen heeft men vanuit daar een fantatisch uitzicht op Da Nang en Lang Co, een klein plaatsje achter de Wolkenpas.

Aankomst 07:00

Vertrek 14:00

In de schitterende kustplaats Nha Trang in het zuidwesten van Vietnam vindt u alles wat uw hart maar begeert. Talloze musea, aquaria, waanzinnige bouwwerken en een heerlijk strand vormen nog maar een greep uit het uitgebreide aanbod van bezienswaardigheden en activiteiten in Nha Trang. De schitterende Po Nagar Cham Towers zijn een echte aanrader tijdens uw bezoek aan de stad. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast is Nha Trang ook een fantastische locatie om te duiken en zult u fascinerende onderwaterwezens tegenkomen.

Aankomst 06:00

Vertrek 18:00

Phú Mỹ is een havenstad in het westen van Vietnam gelegen. De stad telt ruim 170.000 inwoners en ligt dichtbij de grootste stad van Vietnam Hồ Chí Minh. De stad bevat vele bezienswaardigheden zoals schitterende bouwwerken en boeiende musea die zeker een indruk maken op bezoekers. Ook zijn er prachtige tempels en schitterende parken waar u op een zonnige dag lekker kunt genieten. De stad bestaat naast de vele gebouwen ook uit vele groene gebieden. Nabijgelegen vindt u ook mooie bergen en schitterende bossen.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De havenstad Sihanoukville ligt in Cambodja aan de Golf van Siam en is de vijfde grootste stad van het land. In de omgeving van Sihanoukville vindt u mooie stranden, indrukwekkende kloosters en schitterende monumenten. Het meest bekende monument is het Golden Lions Monument, dat tussen het centrum en het strand van Ochheuteal is gelegen. Ook Leu Temple is het bezoeken waard. Bij deze schitterende tempel kunt u niet alleen genieten van het prachtige uitzicht, ook kunt u wilde apen spotten die de omliggende bossen bewonen.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Noordam

De Noordam is het nieuwste schip van de Vista klasse. Ze is vernoemd naar de noordelijke windstreek. Met dit schip kunt u geweldige cruises naar onder andere Canada en Alaska, maar ook naar het culturele Japen en Australië.

Gerenoveerd in:

2015

Passagiers:

1972
Leer meer over Noordam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Zuidoost-Azië vanaf Hongkong, China met de Noordam