greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17522180

Zuidoost-Azië vanaf Laem Chabang (Bangkok), Thailand met de Silver Whisper

Silversea
1 / 38
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Neem een duik in het verwarmde zwembad
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Azië

Reisduur

12 Nachten

Cruise schip

Silver Whisper

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 23:00

De havenstad Laem Chabang ligt aan de Golf van Thailand en heeft vanwege de gunstige ligging de grootste haven van Thailand. De wonderschone stranden en de naastgelegen geliefde golfbaan nodigen u uit om heerlijk te gaan ontspannen. Dankzij de warme temperaturen gedurende het hele jaar kunt u hier lekker gebruik van maken. In de stad vindt u vele mooie pittoreske kanaaltjes, Boeddhistische tempels en de lekkerste restaurants om van Thaise gerechten te smullen. Ook kunt u fascinerende musea bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Space Inspirium waar u leuke weetjes over de ruimte te weten komt.

Aankomst 13:00

Ho Chi Minhstad is de grootste stad van Vietnam met ongeveer 7,1 miljoen inwoners. Tot 1975 was de stad bekend onder de naam Saigon. Ho Chi Minhstad ligt ten noorden van de Mekong Delta en aan de westelijke oever van de rivier de Saigon. In de stad zijn tal van theaters en musea te vinden waar onder andere kunstvoorwerpen en schilderijen uit de geschiedenis van Vietnam worden tentoongesteld. Ook zijn er spectaculaire gebouwen te vinden, zoals het hoofdpostkantoor en andere religieuze gebouwen. Daarnaast horen ook diverse parken tot de bezienswaardigheden van Ho-Chi-Minh.

Aankomst 09:00

Vertrek 23:00

In de schitterende kustplaats Nha Trang in het zuidwesten van Vietnam vindt u alles wat uw hart maar begeert. Talloze musea, aquaria, waanzinnige bouwwerken en een heerlijk strand vormen nog maar een greep uit het uitgebreide aanbod van bezienswaardigheden en activiteiten in Nha Trang. De schitterende Po Nagar Cham Towers zijn een echte aanrader tijdens uw bezoek aan de stad. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast is Nha Trang ook een fantastische locatie om te duiken en zult u fascinerende onderwaterwezens tegenkomen.

Aankomst 07:00

Vertrek 23:00

De havenstad Chan May is een van de opkomende steden in Vietnam. Het bekijken waard is de drukke, aan een rivier gelegen, Cho-Han markt, waar allerlei soorten zeedieren worden verhandeld. Een indrukwekkend gezicht bieden de marmeren bergen aan de overkant van de rivier de Han. In de schemering lijken de bergen op reusachtige olifanten die op de weg zijn naar de zee.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Hanoi is de hoofdstad van de Socialistische Republiek Vietnam. De stad biedt Vietnamese charme en nodigt u uit om een aantal tempels, zoals de tempel van de Jade Mountain, te bezoeken.

Aankomst 07:00

In het zuidoosten van China bevindt zich de schitterende en bruisende stad Hongkong. De stad is ongelofelijk veelzijdig en heeft een breed aanbod aan prachtige bezienswaardigheden en spannende activiteiten. Bewonder de wolkenkrabbers, de haven en de adembenemende groene bergen vanaf Victoria Peak of tijdens een oogverblindende wandeling over de ‘Dragon’s Back’. Bezoek een van de grootste Boeddha’s, de Tian Tian Boeddha, van wel 34 meter hoog of proef de heerlijke Dim Sum en andere Chinese specialiteiten.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 32

U vaart op:

Silver Whisper

Kom aan boord van de Silver Whisper en laat u verwennen door heerlijke internationale gerechten. Beleef een hartverwarmende service en cruise naar indrukwekkende bestemmingen voor uw persoonlijke hoogtepunten.

Gerenoveerd in:

2018

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Whisper

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 12 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Zuidoost-Azië vanaf Laem Chabang (Bangkok), Thailand met de Silver Whisper