greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764326

Zuidoost-Azië vanaf Mumbai (Bombay), India met de Sirena

Oceania Cruises
1 / 28
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Zuidoost-Azië

Reisduur

20 Nachten

Cruise schip

Sirena

Route

Aan de westkust van India ligt de spectaculaire stad Mumbai. Hier kunt u genieten van adembenemende bouwwerken, zoals de 26 meter hoge triomfboog ‘Gateway of India’ en Taj Mahal Palace. Heel bijzonder zijn de Elephant Caves. Dit schitterende grottennetwerk bevindt zich op het nabijgelegen Elephanta Island. Daarnaast kunt u smullen van heerlijke curry- en tandoori gerechten en andere specialiteiten uit de voortreffelijke Indiase cuisine. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het Mani Bhavan Gandhi Museum en natuurlijk te genieten van het heerlijke, aangename weer in Mumbai. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Aan de westkust van India ligt Goa, de kleinste staat van het land en de stad Mormugao. Goa biedt een veelzijdig landschap. U kunt heerlijk genieten van een paar aangename uren op het strand tussen de palmbomen of u kunt op avontuur gaan in de jungle. Ook zijn er een groot aantal boeiende bezienswaardigheden te bekijken, zoals het Mormugao Fort dat in 1962 gebouwd is. De Shanta Durga Temple is ook erg indrukwekkend om te bezoeken. Als u meer te weten wilt komen over Goa, is het een goed idee om het Goa State Museum te bezoeken. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

De havenstad Mangalore ligt aan de rand van de Arabische Zee en de Indische Oceaan. U kunt hier heerlijk zonnebaden op de schitterende stranden, de Indiase cultuur ontdekken in het Bejai Museum of één van de vele adembenemende tempels bezoeken. De Kudroli Gokarnath Temple is zeker een aanrader om te bezoeken tijdens uw verblijf. Deze tempel wordt gesiert door schitterende muurschilderingen van diverse goden en godinnen. Daarnaast is het ook erg leuk om de Valachil Falls te bezoeken. Een wandeling naar deze schitterende watervallen zal u fascineren. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

In het zuidwesten van India ligt de schitterende havenstad Kochi. Voor de echte cultuurliefhebbers is hier veel te ontdekken. Bezoek de prachtige tempels en kerken of kom meer te weten over de Indiase cultuur in een van de vele musea. De Chinese visnetten in het havengebied van de stad zijn ook een echte must-see. Deze visnetten zijn een populaire bezienswaardigheid geworden voor Kochi en worden vaak gefotografeerd als kenmerk van de stad. Naast alle culturele activiteiten kunt u ook lekker relaxen en mensen kijken op een van de strandjes. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Aankomst 08:00

Malé is de hoofdstad van de Malediven en ligt op het gelijknamige eiland in de Indische Oceaan. Door de snelle toename van de bevolking moest het eiland kunstmatig verlengd worden. De stad Malé bezit talloze bezienswaardigheden, zoals het Muliaage Paleis en de Grand Friday Moskee. Ook het fascinerende Tsunami Monument aan de zuidwestkust van het eiland moet u een keer gezien hebben. De bazaar en de haven zijn ook erg interessant om te bezichtigen en hier kunt u heerlijk genieten van het warme en zonnige weer.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

Hambantota is de hoofdstad van het gelijknamige district in de zuidelijke provincie van Sri Lanka en is bekend om zijn grote internationale haven, die opnieuw werd ontworpen en volledig herbouwd na de tsunami van 2004.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 20 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.

Zuidoost-Azië vanaf Mumbai (Bombay), India met de Sirena