greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17347369

Zuidoost-Azië vanaf Singapore, Singapore met de Celebrity Millennium

Celebrity Cruises
1 / 30
Vernieuwde, comfortabele en luxueuze hutten
Butlerservice voor de suites
Geniet van wellness-behandelingen in de AquaSpa

Bestemming

Azië

Reisduur

14 Nachten

Route

Vertrek 20:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 10:00

Vertrek 17:00

-

Aankomst 08:00

Het tropische eiland Penang is gelegen aan de westkust van Maleisië. De hoofstad Georgetown behoort sinds 2008 tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Er bevinden zich vele tempels, moskeeën en kerken. Een bijzondere bezienswaardigheid is de Ke Lok Si, de grootste Chinese tempel in Maleisië. In de stad wonen veel verschillende culturen en dit is terug te zien in het dagelijkse leven. De stad heeft zich sterk ontwikkeld en is uitgegroeid tot een fascinerende plaats in Maleisië. Highlights van Georgetown Bezoek het Fort Cornwallis dat gebouwd is in opdracht van Sir Francis Light Bezoek verschillende wijken zoals China Town, Little India en de zakenwijk en ontdek de diversiteit in een stad Winkel in de winkelcentra zoals Gurney Paragon, Penang Times Square en Island Plaza

Aankomst 07:00

Vertrek 19:00

De stad en het gelijknamige eiland liggen in het zuiden van Thailand in de Andaman Zee. Naast de mooie witte stranden, het kristalheldere water, de kleurrijke vissen en koraalriffen, biedt Phuket ook bruisende plaatsen en prachtige bezienswaardigheden. In Phuket stad bevindt zich bijvoorbeeld een 200 jaar oude tempel van Chinese immigranten. In het zuidwesten van het eiland ligt Wat Chalong, een boeddhistische tempel, die vandaag de dag nog steeds wordt vereerd. Schilderachtige landschappen vindt u bij het zuidelijkste puntje van het eiland. Vanaf dit punt zijn diverse zuidelijker gelegen eilandjes per boottocht te bereiken.

Aankomst 09:00

Vertrek 20:00

Hambantota is de hoofdstad van het gelijknamige district in de zuidelijke provincie van Sri Lanka en is bekend om zijn grote internationale haven, die opnieuw werd ontworpen en volledig herbouwd na de tsunami van 2004.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De hoofdstad en tevens grootste stad van Sri Lanka is Colombo. Het is een populaire handelshaven en biedt eindeloos veel mogelijkheden voor bezoekers. Het stadhuis in het Cinnamon Gardens district is vooral erg geliefd. Dit is een schitterend wit gebouw in typische bouwstijl en wordt vergezeld door een prachtig Boeddhabeeld in de tuin van het stadhuis. Ook leuk zijn de schitterende kleine souvenirwinkeltjes en plaatselijke markten, waar u van heerlijke streekproducten kunt genieten. Wat ook echt bewonderenswaardig is, is de Jami Ul-Alfar Moskee.

Aankomst 14:00

-

Aankomst 07:00

Vertrek 14:30

Aan de westkust van India ligt Goa, de kleinste staat van het land en de stad Mormugao. Goa biedt een veelzijdig landschap. U kunt heerlijk genieten van een paar aangename uren op het strand tussen de palmbomen of u kunt op avontuur gaan in de jungle. Ook zijn er een groot aantal boeiende bezienswaardigheden te bekijken, zoals het Mormugao Fort dat in 1962 gebouwd is. De Shanta Durga Temple is ook erg indrukwekkend om te bezoeken. Als u meer te weten wilt komen over Goa, is het een goed idee om het Goa State Museum te bezoeken. Voor reizen naar India is een visum vereist.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Accommodatie in de door u geboekte hutcategorie
  • Koffie, thee, ijswater, limonade (van de zelfbedieningsstations)
  • Volpension
  • Entertainmentprogramma
  • Havengelden en belastingen
  • Gebruik van de boordfaciliteiten (sommige tegen betaling)

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Fooien aan boord
  • Overige dranken + 20% bedieningstoeslag
1 / 21

U vaart op:

Celebrity Millennium

De Celebrity Millennium is in 2016 gerenoveerd om uw vakantie in nog meer luxe en comfort te beleven. Op het schip kunt genieten van een uitgebreide spa, verschillende cursussen en een ruime keuze uit exclusieve restaurants.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

2218
Leer meer over Celebrity Millennium

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Celebrity Cruises.

Zuidoost-Azië vanaf Singapore, Singapore met de Celebrity Millennium