greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762969

Zuidoost-Azië vanaf Singapore, Singapore met de Silver Dawn

Silversea
1 / 31
Het nieuwste schip van Silversea Cruises
Het zusterschip van de Silver Muse en de Silver Moon
Acht eetgelegenheden aan boord

Bestemming

Azië

Reisduur

13 Nachten

Cruise schip

Silver Dawn

Rederij

Silversea

Route

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

Kota Kinabalu ligt op het eiland Borneo en draagt sinds 2000 officieel ​​de titel van een stad. Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door traditionele marktplaatsen, midden tussen de Chinese wolkenkrabbers en kantoorgebouwen. Het beste uitzicht over de stad en haar monument, de Staat moskee, heeft u vanaf Signal Hill.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Puerto Princesa is de hoofdstad van het Filipijnse eiland Palawan. Op dit moment heeft de stad een Duitse burgemeester die erg op het milieu let, zodat de stad schoon blijft. In de buurt van de stad bevindt zich het Puerto Princesa Subterranean River National Park, een van de beroemste attracties van het eiland. De ondergrondse rivier die hier door de holle rotsen stroomt, staat op de werelderfgoedlijst.

Aankomst 08:00

Vertrek 17:00

Witte stranden, helderblauw water omringd door een adembenemend en tevens indrukwekkend landschap van rotsen. Dit kunt u verwachten tijdens een bezoek aan het Filipijnse Coron. U kunt hier diverse wrakken bezichtigen tijdens een duiktour of met een boot langs de verschillende eilanden varen. Duiken is erg populair in dit gebied dankzij de waanzinnige onderwaterwereld. Een echte must-see is de Twin Lagoon. Erg leuk is om deze lagune met een kayak te verkennen.

Aankomst 08:00

Vertrek 23:00

De Filipijnse hoofdstad is de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in de gevarieerde omgeving. Manilla kent zelf vele westerse invloeden. Daarentegen is het gebied wel heel bijzonder. Ontdek de Banaue rijstterrassen, die als een hoogtepunt van de Filippijnen gezien worden. Deze rijstterrassen kennen al een lange geschiedenis en vandaag de dag wordt er in dit gebied nog steeds rijst en groenten geteeld.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Subic is een gemeente in de provincie Zambales, Filipijnen. Subic biedt een prachtig strand en de Subic Bay geeft bezoekers de gelegenheid om te duiken, snorkelen of de fascinerende historische bezienswaardigheden te bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Vigan heeft een belangrijke ligging aan de rivier delta van de Abra rivier. Vigan was een van de belangrijkste handelscentrum voor het koloniale tijdperk.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 24

U vaart op:

Silver Dawn

In 2021 is het zover - het nieuwste lid van de Silversea Cruises-vloot, de Silver Dawn, vertrekt voor het eerst. Kijk uit naar een nieuwe luxe wereld die u zal verrassen met een mix van klassiek en modern. Haar zusterschepen zijn de Silver Muse en de Silver Moon.

Bouwjaar:

2021

Passagiers:

596
Leer meer over Silver Dawn

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 13 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Zuidoost-Azië vanaf Singapore, Singapore met de Silver Dawn