greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#16141984

Zuidoost-Azië vanaf Singapore, Singapore met de Westerdam

Holland America Line
1 / 27
Panorama zicht vanuit het Crow's Nest
Rondom het schip een Teakhouten Promenade dek
Gevarieerd entertainment programma in de 'Rolling Stone Lounge'

Bestemming

Azië

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Westerdam

Route

Vertrek 17:00

Singapore is een van de drukste steden ter wereld. De stad heeft oude pleinen, talrijke musea, theaters, parken, historische kerken, tempels en moskeeën te bieden. De meest bekende trekpleister van Singapore is de Merlion. Dit is een standbeeld bestaande uit een halve leeuw en een halve vis. Ook de muziek in Singapore is speciaal door de invloeden uit heel Azië. Singapore combineert oud en nieuw, vandaag en morgen, en biedt daarmee een unieke omgeving.

Aankomst 07:00

Vertrek 15:00

Het paradijselijke eiland Ko Samui ligt in de Golf van Thailand op ongeveer 35 kilometer afstand van het vasteland en is het derde grootste eiland van het land. Terwijl het binnenland meestal wordt gekenmerkt door beboste berglandschappen, vindt u aan de kust fijne zandstranden, kristalhelder water en een fantastische onderwaterwereld. Hier kunt u van genieten tijdens een snorkel- of duiktrip. Ook de Big Buddha Temple is ontzettend leuk om te bezoeken. Niet alleen de kleurrijke tempel is een prachtplaatje, u heeft ook vanaf hier een waanzinnig uitzicht over de kristalheldere zee.

Aankomst 07:00

De havenstad Laem Chabang ligt aan de Golf van Thailand en heeft vanwege de gunstige ligging de grootste haven van Thailand. De wonderschone stranden en de naastgelegen geliefde golfbaan nodigen u uit om heerlijk te gaan ontspannen. Dankzij de warme temperaturen gedurende het hele jaar kunt u hier lekker gebruik van maken. In de stad vindt u vele mooie pittoreske kanaaltjes, Boeddhistische tempels en de lekkerste restaurants om van Thaise gerechten te smullen. Ook kunt u fascinerende musea bezoeken, zoals bijvoorbeeld het Space Inspirium waar u leuke weetjes over de ruimte te weten komt.

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

De havenstad Sihanoukville ligt in Cambodja aan de Golf van Siam en is de vijfde grootste stad van het land. In de omgeving van Sihanoukville vindt u mooie stranden, indrukwekkende kloosters en schitterende monumenten. Het meest bekende monument is het Golden Lions Monument, dat tussen het centrum en het strand van Ochheuteal is gelegen. Ook Leu Temple is het bezoeken waard. Bij deze schitterende tempel kunt u niet alleen genieten van het prachtige uitzicht, ook kunt u wilde apen spotten die de omliggende bossen bewonen.

Aankomst 06:00

Vertrek 18:00

Phú Mỹ is een havenstad in het westen van Vietnam gelegen. De stad telt ruim 170.000 inwoners en ligt dichtbij de grootste stad van Vietnam Hồ Chí Minh. De stad bevat vele bezienswaardigheden zoals schitterende bouwwerken en boeiende musea die zeker een indruk maken op bezoekers. Ook zijn er prachtige tempels en schitterende parken waar u op een zonnige dag lekker kunt genieten. De stad bestaat naast de vele gebouwen ook uit vele groene gebieden. Nabijgelegen vindt u ook mooie bergen en schitterende bossen.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

In de schitterende kustplaats Nha Trang in het zuidwesten van Vietnam vindt u alles wat uw hart maar begeert. Talloze musea, aquaria, waanzinnige bouwwerken en een heerlijk strand vormen nog maar een greep uit het uitgebreide aanbod van bezienswaardigheden en activiteiten in Nha Trang. De schitterende Po Nagar Cham Towers zijn een echte aanrader tijdens uw bezoek aan de stad. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar bieden ook een adembenemend uitzicht over de stad. Daarnaast is Nha Trang ook een fantastische locatie om te duiken en zult u fascinerende onderwaterwezens tegenkomen.

Aankomst 07:00

Vertrek 23:59

Da Nang ligt in centraal Vietnam en beschikt over een natuurlijke haven, die de stad tot een van de belangrijkste handelspunten maakt van de Grote Oceaan. Tot de bezienswaardigheden horen naast het Cham museum, de kathedraal en China Beach, ook het Mamorgebergte en de Wolkenpass. Deze bevinden zich op slechts 22 km ten noorden van Da Nang. De Wolkenpas, of ook wel Hai-Van-Pas genoemd, vormt een natuurlijk grens en scheidt twee weersoorten tussen Noord- en Zuid-Vietnam van elkaar. De pas is rond de 20 km lang en is 496 meter hoog. Op heldere dagen heeft men vanuit daar een fantatisch uitzicht op Da Nang en Lang Co, een klein plaatsje achter de Wolkenpas.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Volpension
  • In- en ontscheping
  • Gebruik van de faciliteiten aan boord (sommige tegen betaling)
  • Havengelden en belastingen
  • Entertainmentprogramma
  • Koffie, thee, ijsthee, water uit de drankapparaten in het buffetrestaurant

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies

Uitgesloten diensten

  • Uitgaven van persoonlijke aard
  • Overige dranken + 15% bedieningstoeslag
  • Fooien aan boord
1 / 18

U vaart op:

Westerdam

Aan boord van de Westerdam zal uw cruise gegarandeerd een unieke ervaring worden. Naast luxe, gevarieerd entertainment en vele culinaire hoogtepunten wordt er u nog veel meer aangeboden.

Gerenoveerd in:

2017

Passagiers:

1964
Leer meer over Westerdam

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Holland America Line.

Zuidoost-Azië vanaf Singapore, Singapore met de Westerdam