Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
Sales en Service:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies je cruise expert

Midden-Amerika vanaf Los Angeles met de MS EUROPA 2

15 nachten, 11 havens met deMS Europa 2Hapag-Lloyd Cruises#17586067
Inbegrepen:
  • volpension
  • Dagelijks de mogelijkheid om aan land te gaan
  • Kijk een film in de 3D Bioscoop aan boord
  • Proef verschillende gerechten van de internationale keuken
Map Marker
Wachten
Heeft u een vlucht nodig?
Cruise only
Cruise + Vlucht
  • Hapag-Lloyd Cruises
  • MS EUROPA 2
  • Noord-Amerika
  • Los Angeles
  • Panama Stad, Panama
  • 15 nachten
  • 01-05-2025
  • 17586067
    • volpension
Route & kaart
op aanvraag

Dag

haven

info

1Los Angeles, Verenigde StatenInscheping
Los Angeles, Verenigde Staten
Los Angeles biedt u talrijke bezienswaardigheden en wijken die u gezien moet hebben. Voorbeelden hiervan zijn Hollywood en Beverly Hills. Daarnaast is Los Angeles wereldberoemd om haar mooie stranden, zoals Santa Monica Beach, Long Beach en Venice Beach. Los Angeles is bekend vanwege de media-industrie. Het is daarom een echte aanrader om de Walt Disney Concert Hall te bezoeken. Naast de prachtige voorstellingen is het gebouw een prachtig architectonisch plaatje.
2San Diego, Verenigde Staten
San Diego ligt in het zonnige Californië. De stad biedt een levendig centrum en prachtige stranden die populair zijn bij de surfers. Bezoek San Diego Zoo en het Wild Animal Park. Ontdek het California State Park met historische gebouwen uit de 19de eeuw. Verder zijn er veel winkelmogelijkheden in San Diego. Restaurants en cafés nodigen u uit om iets lekkers te eten en van de omgeving te genieten. In La Jolla Cove kunt u snorkelen, zwemmen, zeehonden spotten en lekker zonnen op het prachtige strand.
3Ensenada, Mexico
Ensenada is de perfecte introductie voor Mexico. Het is een perfecte plek om te ontspannen, maar er zijn ook genoeg verschillende activiteiten die hier kunt doen. Zo kunt u surfen, kayakken, paardrijden en mountainbiken. Daarnaast heeft Ensenada ook een spectaculair nachtleven die u zeker moet ontdekken als u de tijd heeft. Ook natuurliefhebbers kunnen zich goed vermaken in Ensenada. U heeft een prachtig uitzicht op grijze walvissen vanaf de kust. Ensenada zal u gegarandeerd betoveren!
4op zee
5Cabo San Lucas, Mexico
Cabo San Lucas is gelegen op het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse schiereiland Neder-Californië. Deze schitterende badplaats is één van de grootste toeristentrekkers van Mexico en is ook een populaire locatie voor vakantiehuizen van beroemdheden. Het middelpunt van de regio is de rots El Arco, die alleen toegankelijk is tijdens eb, evenals het omringende zandstrand dat bij hoog water in de golven van de Stille Oceaan verdwijnt. Naast heerlijke stranden, lekker eten en een bruisend nachtleven kunt u in Cabo ook genieten van galeries, musea en oude bouwwerken.
6op zee
7Puerto Vallarta, Mexico
Puerto Vallarta, Mexico
Het paradijselijke Puerto Vallarta ligt aan de westkust van Mexico en telt ongeveer 300.000 inwoners. Het is een geliefde vakantiebestemming dankzij de heerlijk warme zon en de ontspannen sfeer, de hoge temperaturen en de schitterende omgeving. In Puerto Vallarta kunt u dolfijnen en krokodillen spotten en ook is dit het startpunt van vele excursies naar waanzinnige plekken, zoals safari’s op zee en jungletours. Daarnaast staat Puerto Vallarta ook bekend om het bruisende nachtleven met talloze bars en clubs om uit te kiezen.
8op zee
9Acapulco, Mexico
Acapulco is een intieme plek met torenhoge kliffen en fascinerende baaien die omringd zijn door zandstranden en groene heuvels. In de regio heerst het hele jaar door een tropisch warm klimaat. Acapulco is bekend als vakantiebestemming van veel beroemdheden. John F Kennedy en zijn vrouw Jacqueline zijn naar Acapulco afgereisd voor hun huwelijksreis en de stad is vereeuwigd in het televisieprogramma 'the Love Boat'. De stad heeft veel sfeer en charme, maar als u even de drukte wilt ontwijken kunt u naar de afgelegen stranden zoals Pie de la Cuesta.
10op zee
11Puerto Quetzal, Guatemala
Puerto Quetzal dient als de belangrijkste en grootste haven van Guatemala. Het is een populaire aanlegplaats voor cruiseschepen. In de omgeving zijn talloze boeiende en fascinerende plekken te bezichtigen, waaronder een van de drie waanzinnige vulkanen die de horizon sieren. Ga lekker luieren in de hangmat in het zonnetje of verken de omgeving tijdens een adembenemende wandeling. Ook is het een echte aanrader om Antigua te bezoeken. Dit is de oude hoofdstad van het land en heeft tal van leuke straatjes, prachtige bloemen, mooie ruïnes en verschillende drinkgelegenheden.
12Acajutla, El Salvador
Acajutla ligt in het zuidwesten van El Salvador en is de belangrijkste industrie- en havenstad van El Salvador, gelegen aan de Stille Oceaan.
13San Juan del Sur, Nicaragua
Het vissersdorpje San Juan del Sur, waar lokale en buitenlandse toeristen vakantie vieren, ligt in het zuidwesten van Nicaragua, in het district van Rivas.
14Puntarenas
Puntarenas is een kleine havenstad in Costa Rica. De stad ligt aan de kust van de Grote Oceaan en is omgeven door beschermd natuurgebied. Dit natuurgebied is verrassend dankzij haar talrijke kleine baaien en wonderschone stranden. Op de boulevard kunt u een prachtige avondwandeling maken met uitzicht op de prachtige eilandjes in de omgeving. Het Marino del Pacífico Park is speciaal vanwege de ligging in een oud treinstation. Hier zijn verschillende winkels en restaurantjes, maar ook een aquarium met vissen uit de Stille Oceaan. Verder zijn er ook mooie kerken en kathedralen te bewonderen.
15op zee
16Panama Stad, PanamaOntscheping
Panama-stad is, zoals de naam impliceert, de hoofdstad van het Midden-Amerikaanse land Panama. De stad staat vooral bekend om het Panamakanaal dat dagelijks gepasseerd wordt door ongeveer 40 schepen. Gelukkig is er naast deze populaire toeristenattractie nog veel meer te beleven en te zien. Zo zult u versteld staan van de invloeden van zowel de Verenigde Staten als de Spaanse kolonisten. Overal in de stad vindt u gigantische wolkenkrabbers die dateren uit de tijd dat de Amerikanen heersten. Bezoek Casco Viejo en waan u weer helemaal in het in de Spaanse kolonie.
Hapag-Lloyd Cruises# 17586067

Midden-Amerika vanaf Los Angeles met de MS EUROPA 2

15 nachten, 11 havens met de MS EUROPA 2
Diensten
Diensten inbegrepen:
  • Kinderen t/m 11 jaar oud reizen gratis mee in de Suite van de ouders of andere voogd
  • Uitgebreide reeks fitnesslessen, van spinning tot pilates in de buitenlucht
  • Vier sauna's en ultramoderne trainingsapparatuur.
  • Baby welkomstpakket voor ouders met baby's t/m 3 jaar oud
  • Uitgebreid programma aan games en sport, evenals kunst en kunstnijverheid voor kinderen vanaf 4 jaar en voor tieners
  • OCEAN SPA en fitness ruimte van ongeveer 1.000m²
  • Volpension aan boord (Ontbijt en vroege vogels ontbijt, tussendoortjes, middageten, avondeten, koffie ,amp; thee)
Extra bij te boeken:
  • Drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Golfarrangement, inclusief 5 exclusieve golfbanen
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
Laad meer
Data & Prijzen
LoadingWachten

Selecteer een van de volgende hutcategorieën

Type hut
    Uw reisoverzicht
    LoadingWachten
    Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Hapag-Lloyd Cruises.
    +
    Als u op "Aanvraag doen" klikt, wordt er een voorlopige, vrijblijvende aanvraag gegenereerd. Onze richtlijnen voor gegevensbescherming zijn van toepassing.
    Overzicht
    Reisplan
    Diensten inbegrepen
    Schip
    Dekken
    price loading

    Reisplan

    Cruise Waypoints
    Dag
    haven
    info
    1
    Los Angeles, Verenigde Staten
    Inscheping
    2
    San Diego, Verenigde Staten
    3
    Ensenada, Mexico
    4
    op zee
    5
    Cabo San Lucas, Mexico
    6
    op zee
    7
    Puerto Vallarta, Mexico
    8
    op zee
    9
    Acapulco, Mexico
    10
    op zee
    11
    Puerto Quetzal, Guatemala
    12
    Acajutla, El Salvador
    13
    San Juan del Sur, Nicaragua
    14
    Puntarenas
    15
    op zee
    16
    Panama Stad, Panama
    Ontscheping