greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17762799

Britse Eilanden vanaf Belfast, Noord-Ierland met de Silver Shadow

Silversea
1 / 47
Lees een boek in de gezellige bibliotheek
Geniet van het uitzicht in het panorama lounge
Neem een gokje in de casino

Bestemming

Europa

Reisduur

16 Nachten

Cruise schip

Silver Shadow

Rederij

Silversea

Route

Vertrek 21:00

Belfast is de perfecte stad voor een citytrip! De gewelddadige strijd in het verleden tussen de Katholieken en Protestanten heeft plaatsgemaakt voor een rustgevende stad waar genoeg culturele en historische bezienswaardigheden te bewonderen zijn. De hoofdstad van Noord-Ierland heeft ongeveer 280.000 inwoners die u graag verwelkomen. Niet alleen de inwoners zien de schoonheid van de stad en de omgeving, ook filmmakers raakten geinspireerd door de stad. Zo zijn er meerdere scènes van de wereldberoemde serie 'Game of Thrones' hier opgenomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Douglas is de hoofdstad van het eiland Isle of Man . Het eiland ligt ten westen van het Verenigd Koninkrijk. Aan de oostkust zijn er leuke dorpjes om te bezoeken met de auto of het openbaar vervoer. Ontdek leuke boetiekjes of stap binnen in een van de bekende winkels. Allerlei activiteiten worden georganiseerd. Op de Isle of Man zult u gegarandeerd een leuke tijd hebben. </p> <b>Highlights van Douglas</b><br> <ul> <li>Loop over de prachtige boulevard. </li> </ul>

Aankomst 08:00

Vertrek 21:00

Dublin is met meer dan 505.000 inwoners de grootste stad van Ierland. Hier vindt u naast talrijke gebouwen, monumenten en kerken ook vele musea, theaters, parken en groene zones. Op Phoenix Park vind u de woonplaats van de Ierse president en de Amerikaanse Ambassadeur. In het grootste park van de stad leven tevens wilde dieren en in de Tempel Bar wijk is 's nachts veel bedrijvigheid. De cultuurwijk staat bekend om haar talrijke pubs en live muziek. Ook een bezoek waard is de Guinness brouwerij, waar al sinds 1759 donker bier gebrouwen wordt.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

De historische havenstad ligt in het noordwesten van Engeland en heeft ongeveer 435.500 inwoners. De haven van Liverpool is de op een na grootste exporthaven van Groot-Brittannië. Het historische gedeelte van de stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Liverpool is vooral bekend op het gebied van sport en de veelzijdige muziekscène. FC Liverpool en the Beatles zijn daar de bekendste voorbeelden van. Aan bezienswaardigheden ontbreekt het niet in deze stad. Van bouwwerken tot musea, festivals en theater, Liverpool biedt voor ieder wat wils.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Fishguard is een kustplaats in het noorden van Wales. Met de aan de haven gelegen stad Goodwick, zijn het een soort van zustersteden.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

De stad Cardiff ligt in het Verenigd Koninkrijk en is de hoofdstad en tegelijkertijd de grootste stad van Wales. De stad in het zuiden van Wales heeft ongeveer 336.000 inwoners.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Jersey is het grootste Kanaaleiland, waarop de meeste zonuren van de Britse Eilanden worden geteld. De hoogtepunten op Jersey zijn het indrukwekkende kasteel Mont Orgueil in Gorey, evenals de zandstranden en ruige kliffen.

Aankomst 08:00

Vertrek 19:00

Falmouth ligt in Cornwall, in het zuidwesten van Engeland. De stad heeft ongeveer 22.000 inwoners. Falmouth is bekend om de derde grootste natuurhaven in de wereld en omdat de stad vaak het begin- en eindpunt is van circumnavigatie. Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere het National Maritime Museum Cornwall en het Pendennis Castle fort. Tot de natuurlijke schoonheden in Falmouth en omgeving behoren talrijke parken, een laurierheg doolhof van 1833 en in mei en juni bloeien de rododendrons.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Portland is een schiereiland geschikt voor zowel de rustzoekers als de échte avonturiers. Zo kunt u op het eiland rotsen beklimmen, kajakken, duiken, wandelen en abseilen. Maar het eiland is vooral populair onder zeilers, het water en klimaat zijn perfect voor zeiltochten. Vandaar dat de National Sailing Academy hier gebaseerd is en verschillende zeilcompetities organiseert zoals de olympische en paralympische zeilwedstrijden. De welbekende ringen kunt u nog steeds vinden op het eiland en vormen samen met de ondergaande zon een bijzonder plaatje.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Overnachting in de door uw geboekte cabine categorie
  • Alle havengelden en belastingen zijn inbegrepen
  • Gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • Alle maaltijden en een grote selectie van non-alcoholische dranken gedurende de maaltijden

Optionele diensten

  • Drankenpakket
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
  • Vluchten
  • Hotels
1 / 33

U vaart op:

Silver Shadow

Kom aan boord van de Silver Shadow en geniet van een elegant interieur. Aan boord van het schip, die tot de Millennium klasse behoord wordt een speciale nadruk gelegd op de hartverwarmende service en bijzondere luxe.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

392
Leer meer over Silver Shadow

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 16 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Silversea.

Britse Eilanden vanaf Belfast, Noord-Ierland met de Silver Shadow