greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764425

Ervaar de parels van Isafjørdur

Oceania Cruises
1 / 24
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Europa

Reisduur

14 Nachten

Cruise schip

Sirena

Route

Vertrek 18:00

Reykjavik is het culturele, politieke en economische centrum van IJsland. In veel musea kunt u over de geschiedenis van het eiland leren en artistieke kunstwerken bekijken. Zeer interessant hier is het openluchtmuseum in de buurt van de stad. U kunt enkele huizen uit de 19de eeuw bezoeken waar u een beeld krijgt van hoe de mensen in die tijd leefden. Bovendien vindt u overal in de stad leuke, gezellige en hippe winkeltjes.

Aankomst 08:00

Vertrek 16:00

Isafjørdur is hoofdstad van de regio Westfjorden dat in het noordwesten van het land gelegen is. De populatie bedraagt ongeveer 2600 mensen. De belangrijkste economische factor voor deze stad is nog steeds de visserij. Door het kalme water in de regio biedt het de perfecte gelegenheid om een kajak vaartocht te maken langs de indrukwekkende fjorden. Door de stedelijke sfeer die de stad uitstraalt met z’n oude, smalle en kleurrijke straatjes zult u zich snel thuis voelen.

Aankomst 10:00

Vertrek 19:00

Nuuk is de hoofdstad van Groenland, het behoort tot Denemarken, maar is een autonome staat. Met circa 17.800 inwoners is het bovendien de grootste stad van Groenland. Wanneer u in de stad om u heen kijkt, wordt u omgeven door prachtige bergen terwijl u geniet van de oude tradionele gebruiken en moderne gastronomie. In Nuuk vindt u ook nog duidelijk de Deense invloeden terug. Wandel door de pittoreske Old Habor en u waant zich in de Deense tradities en geschiedenis.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Paamiut is een nederzetting in Zuid-Groenland bij het Kuannersooq fjord en heeft ongeveer 1.500 inwoners. De nederzetting werd gesticht in 1742 door kooplieden en missionarissen. In 1772 werd de handelspost van de Koninklijke Groenlandse Vennootschap verder uitgebreid. Vandaag is Paamiut de thuisbasis van de grootste kabeljauwfileerfabriek en de visserij- en zeevaartschool. De echte toeristentrekker is het pittoreske kerkje die volledig gebouwd is in Noorse stijl in 1909. De lokale bevolking is erg trots op hun plaats en zij zullen u warm verwelkomen.

Aankomst 08:00

Vertrek 20:00

Welkom in de grootste stad van Zuid-Groenland, Qaqortoq. Ook al is het de grootste stad in de regio, het is het makkelijkst en leukst om de stad te voet te verkennen. Maak een wandeltocht en volg het meer Tasersuaq die u meeneemt van het centrum van de stad door het prachtige berglandschap van Groenland. Vermoeid na een lange dag vol bezienswaardigheden? Kom dan heerlijk bij, in een van de natuurlijke waterbronnen waarvan de watertemperaturen op kunnen lopen tot wel 38 graden!

Aankomst 07:00

Vertrek 17:00

De hoofdstad van de Faeröer eilanden is tegelijkertijd de oudste hoofdstad van Noord-Europa. In het jaar 1075 werd de stad voor het eerst genoemd. Sla in ieder geval een bezoek aan het schiereiland Tinganes niet over. Met vele smalle straatjes, vindt u hier het oudste en meest enerverende deel van de stad. Tórshavn biedt verder plaats aan een oude vesting, dat over een vuurtoren beschikt. Geniet van het wonderschone uitzicht over de stad en de zee.

Aankomst 09:00

Vertrek 18:00

Scrabster is een klein vissersdorpje in het noorden van Schotland, en is omgeven door weelderig groen. Als de belangrijkste vissershaven in het noorden van het land, is Scrabster onvervangbaar. Hier kunt u de authentieke Schotse levensstijl en de vriendelijkheid van de mensen ervaren.

Aankomst 07:00

Vertrek 18:00

Men noemt de Schotse stad Aberdeen ook wel de "glinsterende stad" of "Silver City", omdat veel gebouwen gebouwd zijn uit graniet en daarom glinsteren bij weerkaatsing met het zonlicht. Aberdeen wordt daarnaast ook gezien als oliehoofdstad van Europa.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 14 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.