greatCruisesManyDiscounts
Dagelijks geopend voor deskundig advies
020 220 41 41
verkoop:

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur

Za. & zo. zijn wij gesloten

Kies Cruise-expert
#17764410

Plymouth bezoeken met de Sirena

Oceania Cruises
1 / 36
Uiterst luxe cabines
Samengang van traditie en moderniteit
Meerderheid van de cabines hebben een balkon

Bestemming

Europa

Reisduur

28 Nachten

Cruise schip

Sirena

Route

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en is een elegante en bruisende stad waar de verhalen van de rijke geschiedenis om elke hoek uw aandacht vragen. De binnenstad van Edinburgh is verdeeld in twee delen, Old Town en New Town. Hierbij bestaat de Old Town uit een hoofdstraat, de Royal Mile, bestaande uit kastelen en steegjes waar u leuke toeristische winkeltjes zult vinden. In de New Town vindt u vooral straten met winkels, die gevestigd zijn in 18e eeuwse Georgiaanse gebouwen. Beiden 'towns' staan tegenwoordig op de Unesco Werelderfgoedlijst.

Aankomst 13:00

Vertrek 21:00

Ondek de schoonheid van de grootste plaats van de Orkney Eilanden in het noorden van Schotland. Kirkwall biedt een mooi ongerept landschap waar u helemaal tot rust kunt komen. Hierdoor is het ook de ideale plek voor natuurliefhebbers. U kunt er diverse vogelsoorten spotten, zoals Papegaaiduikers, Alken en Tureluren. Daarnaast is Kirkwall perfect voor een mooie wandeling of fietstocht. Ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te zien. Kirkwall heeft namelijk een veelzijdige geschiedenis waar nog veel van te zien en te bezoeken is.

Aankomst 06:00

Vertrek 15:00

Lerwick is de grootste stad op het Shetland eiland en werd in de 17de eeuw gesticht. Hoewel de stad in de geschiedenis verschillende keren is afgebrand, is het tegenwoordig een belangrijke haven voor de handel en toerisme. Breng een bezoek aan Fort Charlotte, een vesting uit het jaar 1665, dat als bescherming werd gebouwd tegen de Nederlandse vloot. In het Shetland museum ervaart u de geschiedenis van het land. Maar ook een bezoek aan het visserijhuisje uit de 18de eeuw mag zeker niet ontbreken.

Aankomst 09:00

Vertrek 19:00

De prachtige havenstad is na een verwoestende brand in het jaar 1904 in jugendstil stijl opnieuw opgebouwd. Voor een mooi uitzicht over de unieke stad kunt het beste de berg Aksla beklimmen. De 418 traptreden leiden u van het stadspark naar de top van de berg. Om meer te weten te komen over wat er is gebeurd, kunt u een bezoek brengen aan het Ålesunds Museum. Een bezoek aan Ålesund wordt vaak gecombineerd met een bezichtiging van de Geirangerfjord en/of Hjørundfjord.

Aankomst 07:00

Vertrek 21:00

De grote plaats Spitsbergen werd gesticht aan het begin van de 20ste eeuw, in de Tweede Wereldoorlog verwoest en daarna weer opnieuw opgebouwd. Hierdoor is Spitsbergen een zeer moderne stad. Zeker een bezoek waard zijn de vele bonte huizen, die de charme van deze plaats weergeven. Door het relatief gematigde klimaat heeft het plaatsje ook vele verschillende plantensoorten, die met uitsterven bedreigd worden. In de omgeving kunt u vele verschillende diersoorten bekijken.

Aankomst 08:00

Vertrek 18:00

Honningsvåg heeft een gunstige locatie en is op slechts 40 km van de Noordkaap gelegen. Het is het meest noordelijke plaatsje op het Europese vasteland. In de zomermaanden is de haven van het dorp het contactpunt van vele cruiseschepen. De stad focust op toerisme en op visserij. De haven ligt beschut en hierdoor zitten hier veel soorten vissen om te vangen. In de stad zijn cafés, winkeltjes en restaurants om een dag te genieten van de prachtige stad.

Aankomst 07:00

Vertrek 16:00

De 12.000 inwoners tellende grote stad Alta, ligt in de gelijknamige commune in de provincie Finnmark in Noorwegen. Bezienswaardigheden in deze stad zijn de meer dan 6.000 jaar oude rotstekeningen uit de steentijd, welke ook op de UNESCO werelderfgoedlijst vermeld staan. Deze zijn te zien in het Alta museum.

Aankomst 09:00

Vertrek 16:00

Harstad heeft sinds 1904 stadsrechten en is de derde grootste stad in het noorden van Noorwegen. Hier kunt u middernachtzon (23 mei-19 juli) en de poolnacht (19 november-januari 16) ervaren. Een van de bezienswaardigheden van de stad is onder meer de kerk van Trondenes. Het was in de 15e eeuw gebouwd en is het noordelijkste middeleeuwse stenen kerk in de wereld.

Wat is inbegrepen:

Diensten inbegrepen

  • Your World Included: Specialiteitenrestaurants
  • Bagageservice bij het in- & ontschepen
  • Accommodatie in de geboekte hut
  • Your World Included: Frisdrank, koffie & thee
  • Your World Included: Onbeperkt internet
  • simplyMORE inclusieve diensten: tegoed voor excursies aan wal, afhankelijk van de lengte van de cruise (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • simplyMORE inclusieve diensten: champagne, wijn en meer bij de maaltijden (bij afvaarten tot 31 december 2024)
  • Your World Included: Sappen, smoothies & gastronomisch ijs
  • Your World Included: Vero Water met of zonder koolzuur
  • Shuttlebus van de haven naar het stadcentrum in vele havens
  • Your World Included: Wasservice
  • Your World Included: Fooien voor de bemanning
  • Your World Included: Groepfitnesslessen
  • Volpension aan boord van het schip (ontbijtbuffet, lunch, Afternoon Tea/Coffee, 4-gangendiner, middernachtsnack), beginnend met diner op de eerste dag en eindigend met ontbijt op de laatste dag
  • Your World Included: Roomservice in alle suites en hutten

Optionele diensten

  • Drankenpakket aanpassen naar alcoholische drankenpakket
  • Vluchten
  • Hotels
  • Transfers
  • Reis- en annuleringsverzekering
  • Huurauto's
  • Excursies
1 / 15

U vaart op:

Sirena

De Sirena, gebaseerd op de recent gerestaureerde Nautica, is een schitterend schip. Luxe cabines, gedetailleerde en elegante inrichting, en eerste klas restaurants; de Sirena voldoet aan de allerhoogste eisen.

Gerenoveerd in:

2019

Munteenheid:

USD

Passagiers:

648
Leer meer over Sirena

Wie reist er?

Volwassenen18+ jaren
2
Kinderen0-17 jaren
0
Uitverkocht
  • 2 Volwassenen

  • 28 Nachten

Exclusief Calamiteitenfonds à € 2.50 per reservering en SGR bijdrage à € 5,- per persoon

Heb je hulp nodig? Neem contact op met onze cruise experts.

Ma. t/m vrij. 09:00 – 17:45 uur
Dreamlines fungeert als tussenpersoon voor Oceania Cruises.